De leukste workshops

Doe jij mee?

Gezonde levensstijl

Deze workshop richt zich op het thema gezonde levensstijl. Aan de hand van voorbeelden hoe NAC-spelers dit bewerkstelligen wordt verteld hoe een gezonde levensstijl nageleefd kan worden. Deze workshop wordt voor de basisscholen "B-Fit" genoemd en voor de middelbare scholen "Healthy lifestyle".

Hoeveel en welke voeding heb je nodig bij jouw beweging?

 

⇾ Haems Training

Groepsdruk en Alcohol

Deze workshop richt zich op de gevaren van groepsdruk en alcohol en wordt behandeld door de workshoppartner Novadic-Kentron. Tijdens deze workshop wordt verteld wat voor impact alcohol op je lichaam heeft.

Alcohol, jij en ik: doe maar nix.

 

⇾ Novadic-Kentron

De gevaren van Social Media

Deze workshop richt zich op de gevaren van Social Media en wordt behandeld door Online Marketingbureau Get Bright. Binnen de Social Media trainingen wordt verteld over het gebruik en het misbruik van Social Media. Ook de onderwerpen cyberpesten, vooroordelen en privacy-instellingen komen aan bod. Deze workshop wordt voor de basisscholen "B-Smart" genoemd en voor de middelbare scholen "Social Media".

Social Media, wat weet jij en wat kies jij?

 

⇾ GetBright

Racisme en discriminatie

Deze workshop richt zich op de gevolgen van racisme en discriminatie en wordt gegeven door workshoppartner EFDN - European Football for Development Network. Zij bundelen de krachten van het Europees voetbal samen om de sociale impact ervan te vergroten. De workshop wordt gegeven aan de basisscholen onder de noemer: B-Nice.

Racisme en discriminiatie, wat voor invloed heeft jouw gedrag op een ander?

⇾ EFDN- European Football for Development Network

Held met geld

Deze workshop richt zich op het omgaan met geld en wordt gegeven door onze workshoppartner IMW-Kredietbank. De workshop gaat over het omgaan met financiën en de gevaren ervan. De naam van de workshop is "Held met geld" en wordt gegeven aan zowel de basisscholen als aan de middelbare scholen.

Je geeft je geld maar één keer uit, op welke manier doe je dat?

 

⇾ IMW-Kredietbank

Planning

Klik op de link hieronder voor de planning van de workshops per school. 

Planning

 

4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl