Speelronde 7 wedstrijdverslagen

03 december 2021

Lees hier het wedstrijdverslag van speelronde 7 (Breda) van dinsdag 30 november en donderdag 2 december. En speelronde 4 (Geertruidenberg) van woensdag 1 december.

Op dinsdag hingen de spandoeken van Dirk van Veen en KBS De Parel weer klaar. Het was een spannende pot en na wat fruit in de rust konden de leerlingen er weer tegen aan. De einstand werd 9-5 en alle NOAD-bonuspunten zijn behaald. Bij De Eerste Rith tegen De Weerijs spatte de sportiviteit ervan af. De uitploeg liet zich niet uit het veld slaan, ondanks de achterstand. Uiteindelijk werd het 25-5 en 7-6 in bonuspunten.

Terwijl de andere teams het moesten doen met het frisse herfstbriesje, hadden de leerlingen van de Internationale School en KBS De Zandberg het beter bekeken. Zij speelden namelijk in de gymzaal van de thuisploeg (Internationale School). De teams gingen gelijk tegen elkaar op, waardoor de wedstrijd eindigde in een spannende 3-1. Beide teams hebben daarnaast alle bonuspunten binnengehaald.

Woensdagmiddag stonden er weer vijf wedstrijden op het programma bij FC Right Oh. De teams van de NAC Street League Geertruidenberg gingen vol enthousiasme de strijd aan. Ook de wedstrijdbegeleiders van Buurtsportcoach Geertruidenberg waren aanwezig. Zij zorgen er elke week voor dat de wedstrijden goed verlopen en coachen de teams op de NOAD-bonuspunten.

Slechts twee scholen namen het op donderdagmiddag tegen elkaar op: het OLV Lyceum en het Christoffel College. De jongens en meiden van ISK kregen daarom weer een training van Hilde en Maickel (Sportkunde Fontys) en Jur van NAC Maatschappelijk. Tijdens de warming-up stonden veel oefeningen op het programma en de leerlingen hebben ook hun techniek goed kunnen oefenen. De training werd met een grote partij afgesloten.

Bij de jongens stond OLV – Christoffel op het programma in het stadion Park D’OLV. Een spannende ruststand van 5-5 had de wedstrijd nog niet beslist. De einstand werd 20-6 met voor beide teams alle bonuspunten. Aan het Kees Kuijsveld speelden de Ladies van het Christoffel College thuis tegen de Ladies van het OLV Lyceum. Tijdens de wedstrijd was er veel samenspel, de einstand werd 25-9 en 6-6 in bonuspunten.

Speciaal bezoek op vrijdagochtend bij OBS De Wildert. Hier kwam namelijk de Sint langs met zijn pieten in de NAC-bus. Het werd een leuke ochtend met veel liedjes en prachtige tekeningen van de leerlingen. Volgende week staat op woensdag speelronde 5 in Geertruidenberg op het programma. Alle andere teams zijn druk bezig met voorbereidingen van de Maatschappelijke Challenge op vrijdag 10 december. Succes en tot volgende week!

Meer nieuws

e49d3ae1-c1b3-4943-bbf2-9b9a6e29d0f0(4).jpg

Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
speelrondeweeknieuwwedstrijdverslag.jpg

Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
fotospeelrondeweek46weekverslag2.jpeg

Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl