Speelronde 6 wedstrijdverslagen

26 november 2021

Lees hier het wedstrijdverslag van speelronde 6 (Breda) en speelronde 3 (Geertruidenberg).

Op dinsdag speelde SO Het Kasteel hun eerste wedstrijd. In de competitie van Het Kasteel speelt de school samen met hun tegenstander in gemixte teams. Het was een leuke eerste wedstrijd met NBS De Hoogakker. De leerlingen deden enthousiast mee en hielpen elkaar als er iets gebeurde. Het werd 11-2 in het Knights Stadium.

Een spannende wedstrijd voor De Weerijs tegen de Internationale School. Het werd 8-3 voor de thuisploeg. Grote complimenten voor de keepers van de Internationale School. Zij wisten veel doelpunten tegen te houden. Bij De Zandberg tegen De Parel werd het een eindstand van 3-18. Ondanks de grote uitslag bleef thuisploeg De Zandberg zeer sportief en hebben ze alle bonuspunten weten binnen te halen.

Op het schoolplein van Ons SBO gingen de leerlingen van groep 8 de strijd aan tegen groep 7 van de Dirk van Veen. Zowel voor als na de wedstrijd gaven de leerlingen elkaar netjes een hand en ook tijdens de wedstrijd spatte de sportiviteit ervan af. De stand werd 9-2 en die NOAD-bonuspunten zijn wel binnen.

Ook deze week gingen de teams van de NAC Street League Geertruidenberg de strijd tegen elkaar aan op de velden van FC Right Oh. Gelukkig bleef het droog en de leerlingen gingen vol enthousiasme en sportiviteit de wedstrijden in.

Deze week stonden er voor de NAC (Ladies) Street League slechts drie wedstrijden op het programma. Deze werden gespeeld aan de Graaf Engelbrecht Arena (Ladies), de ISK Arena en de Tessenderlandt Lane.

Bij de Ladies van Graaf Engelbrecht tegen de Ladies van ISK ging het spel in de eerste helft gelijk op. In de tweede helft heeft de thuisploeg de wedstrijd bepaald met 16-1. Wel ontvingen zij slechts 5 NOAD-bonuspunten, terwijl de thuisploeg er met alle 7 naar huis ging. Bij de wedstrijd van de jongens, ISK – Graaf Engelbrecht, was de spanning om te snijden. Kort voor tijd stond het nog 5-5, waarna Graaf Engelbrecht nog voor het fluitsignaal de 5-6 maakte. Ook de jongens van ISK wisten alle bonuspunten binnen te slepen.

De Tessenderlandt Lane werd voor de wedstrijd nog even vrij gemaakt van blaadjes. Beide teams streden, ondanks de kou, kei hard voor de winst. Het werd uiteindelijk 6-4 voor Tessenderlandt. Maar ook hier moeten de spelers niet vergeten dat je niet alleen punten binnenhaalt door te scoren. In bonuspunten werd het namelijk 3-7 voor het OLV.

Volgende week staan er nog een aantal competitiewedstrijden op het programma. Daarnaast beginnen sommige teams aan de inhaalronde(s). De leerlingen zonder wedstrijd kunnen alvast beginnen met de maatschappelijke challenge. Heel veel succes allemaal!

Meer nieuws

e49d3ae1-c1b3-4943-bbf2-9b9a6e29d0f0(4).jpg

Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
speelrondeweeknieuwwedstrijdverslag.jpg

Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
fotospeelrondeweek46weekverslag2.jpeg

Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl