Speelronde week 9 wedstrijdverslagen

03 maart 2023

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 9 op dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart in Breda.

De NAC Street League is van start gegaan na een lange winterstop. Dinsdag stonden de basisscholen centraal die het tegen elkaar opnamen. De speelronde startte met OBS de Wildert tegen KBS de Griffioen met een eindstand 8-8. Een goede wedstrijd met mooie spandoeken aan de zijlijn. Ook speelde KBS de Weerijs tegen KBS de Parel dat eindigde in 3-8. Deze partij werd druk bezocht door veel bezoekers. Als laatste partij was het Helder Camara tegen KBS de Liniedoorn. Deze wedstrijd eindigde in 4-24. Ondanks de uitslag bleef het sportief aan beide kanten!

Donderdag waren de middelbare scholen aan de beurt. Deze dag begon met OLV Lyceum tegen de Rotonde dat eindigde in 6-27. Ook kwamen de dames deze dag aan bod met twee mooie partijen. Eerst speelde Prinstentuin van Cooth tegen ISK Breda. Deze wedstrijd liep af in het voordeel van ISK Breda met 3-22. Als laatste pot van deze week speelde de Rotonde tegen OLV Lyceum. Ondanks de 40-4 nederlaag voor de Rotonde mogen ze trots zijn op harde werklust en sportieve prestatie.

Het was even wachten, maar de leerlingen zijn weer van start gegaan. De week kan sportief en goed worden afgesloten met veel NOAD punten die verdiend zijn. Volgende week staan weer mooie wedstrijden op de planning. Tot volgende week!

Meer nieuws

bfs-2juni2.jpg

Brabantse topclubs gaan de strijd met elkaar aan

Lees dit bericht
20221006-ek2a8930.jpg

De ontknoping van de NAC Street League nadert!

Lees dit bericht
20221006-ek2a8806.jpg

Speelronde week 19

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl