Speelronde 4 wedstrijdverslagen

12 november 2021

Speelronde 4 op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 november.

Speelronde 4 21/22 - 9 & 11 november 2021

Lees hier het weekverslag van de NAC Junior Street League, de NAC Street League Geertruidenberg en de NAC (Ladies) Street League.

Op dinsdag een mooie wedstrijd in Breda-Noord tussen De Wisselaar en Helder Camara. De Wisselaar kwam al snel op een 4-0 voorsprong, Helder Camara bleef eveneens heel fanatiek. Uiteindelijk heeft De Wisselaar, door een paar mooie goals op afstand, de overwinning binnen gesleept met 9-3. Even verderop De Liniedoorn tegen Het Noorderlicht: een spannende wedstrijd die op zowel spel als op sportiviteit gelijk op ging. De eindstand werd uiteindelijk 5-4 met het winnende doelpunt in de laatste minuut. Grote support voor beide teams langs de zijlijn die de leerlingen op een positieve manier aanmoedigde. Nila (Het Noorderlicht) werd Woman of the Match en kreeg zelfs complimenten van de tegenstander.

Ook bij De Weerijs tegen Ons SBO support door de mooie spandoeken van beide scholen. Een super sportieve wedstrijd, beide teams waren zeker aan elkaar gewaagd. De eindstand werd dan ook 1-1. Bij De Eerste Rith tegen De Parel waren er veel supporters aanwezig en onder het genot van een yell werd het eerste doelpunt van de thuisploeg gemaakt. De eindstand werd 23-5 waarvan Moos (De Eerste Rith) er veel heeft gescoord. De Parel gaf niet op en bleef bikkelen. Koppen omhoog zeiden ze en gaven elkaar en de scheids nog een boks als afscheid.

In het centrum van Breda de derby van De Zandberg tegen Dirk van Veen. Beide teams hadden diverse spandoeken bij en genoeg steun vanaf de zijlijn. In de rust laadden ze zichzelf weer op met wat fruit. De derby werd 11-18. Wat meer naar het noorden, in Prinsenbeek, moest De Griffioen tegen Olympia. Beide teams waren erg fanatiek en lieten zien dat ze allebei graag wilden winnen. Olympia begon erg sterk met een mooi doelpunt en hadden een erg sterkte keeper. Uiteindelijk kon de Griffioen de wedstrijd ombuigen. Beide teams hebben de wedstrijd sportief afgesloten met een eindstand van 13-3. Een ontspannen duel tussen De Rietvink en De Hoogakker. Beide teams deden enthousiast mee en gingen goed op in het spel en de sportiviteit. Een zeer aangename wedstrijd welke eindigde in 5-2.

Voor het eerst dit seizoen op de woensdagmiddag: de NAC Street League Geertruidenberg. Op drie verschillende locaties namen in totaal 12 teams uit de regio het tegen elkaar op. In totaal zijn er 13 teams met allemaal een nieuw NAC-tenue. Bij sommige wedstrijden was er nog wat verwarring over de regels, maar nu zijn alle teams helemaal klaar voor de competitie.

Bij Bredero – Tessenderlandt en De Rotonde – OLV was de spanning langs de zijlijn om te snijden. Maar voor alle vier de jongensteams geldt: er valt nog veel te winnen bij de NOAD-bonuspunten. Bij Bredero – Tessenderlandt waren beide teams heel fanatiek en werd de eindstand een spannende 10 – 9. In de bonuspunten werd het 5 – 3 met verbeterpunten op het gebied van respect in het veld en richting de tegenstander. En ook bij De Rotonde – OLV een krappe uitslag: 27 – 28. Voor beide teams slechts één bonuspunten voor het dragen van het tenue. Op alle andere vlakken zijn er geen bonuspunten gehaald. Wel vlogen de doelpunten om de oren op het herfstachtige veld.

Donderdagmiddag gingen de wedstrijden van beide teams van ISK helaas niet door. Deze teams worden begeleid door Sportkundestudenten Hilde en Maickel. Zij hebben die middag daarom ook lekker getraind met de leerlingen. Door de diverse (tactische) voetbaloefeningen zijn de teams weer helemaal topfit voor volgende week. Bij de Ladies van OLV tegen De Rotonde stond de gezelligheid centraal. Na een korte warming-up begonnen beide teams aan de wedstrijd aan Park D'OLV, welke eindigde in 13-2.

Volgende week staan weer een aantal wedstrijden op het programma. Alle teams hebben er zin in!

Meer nieuws

finaledagafsluiting.jpg

Schitterend eind NAC Street League seizoen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag14.jpg

speelronde 14 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag13.jpg

Speelronde 13 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl