Speelronde 2 wedstrijdverslagen

22 oktober 2021

Speelronde 2 op dinsdag 19 en donderdag 21 oktober.

Speelronde 2 21/22 - 19&21 oktober 2021

Ook in speelronde twee was de spanning weer om te snijden. Een aantal scholen speelden de eerste wedstrijd van dit seizoen.

Een speciale wedstrijd bij De Driezwing tegen Olympia met de camera van GIG erbij. Zij waren aanwezig voor de promotievideo van de NAC Street League. Bij de wedstrijd waren veel supporters van beide scholen. Het ging gelijk op, maar uiteindelijk won Olympia met 8-11.

Verderop in de Haagse Beemden speelden De Hoogakker thuis tegen De Wildert. Beide teams speelden goed samen en hielpen de tegenstander als er iets gebeurde. De NOAD-bonuspunten zijn hier zeker gewonnen! De wedstrijd eindigde in 6-20. Bij zowel De Rietvink, Olympia, De Hoogakker en De Wildert waren teambegeleiders van Grote Broer Grote Zus aanwezig. Chapeau hoe zij zich elke week inzetten!

Een spannende wedstrijd in de Hoge Vught waarbij beide teams een mooi en groot spandoek hadden. De stand werd 6-11 voor KBS De Liniedoorn. In Prinsenbeek hadden leerlingen van de De Griffioen en De Rietvink veel plezier en toonden veelal sportief gedrag. De stand werd 18-1 voor thuisploeg De Griffioen. Ook in de gymzaal van de Internationale School spatte de sportiviteit ervan af. Bij zowel het thuisteam als het uitteam. De wedstrijd eindigde in een 0-5 voor de uitploeg ons SBO. In de warming-up raakte de keeper van de Internationale School geblesseerd. Veel beterschap gewenst en hopelijk tot snel!

Ook een spannende wedstrijd in het centum bij Dirk van Veen – De Eerste Rith, welke eindigde in 10-20. Extra gasvrijheid vanuit Dirk van Veen die fruit had verzorgd in de rust voor de tegenstander. KBS De Weerijs – KBS De Zandberg startte wat later door een technisch probleem, maar dat mocht de pret niet drukken. De teams eindigde met een sportieve 9-2.

Op het Kees Kuijs-veldje gingen De Tweesprong en Het Noorderlicht de strijd met elkaar aan. De Tweesprong heeft ondanks de gewonnen NOAD-bonuspunten met 1-18 verloren van het Noorderlicht. Het team ontving 6 bonuspunten tegenover 5 voor de uitploeg.

Op donderdag vond daar Christoffel – Tessenderlandt plaats. Ondanks dat de uitploeg geen wissels had, bleven ze positief en respectvol naar de tegenstanders. Het werd 18-9.

Ook een leuke en sportieve wedstrijd in Brabantpark bij de Ladies van Bredero – Rotonde. Ondanks het koude weer hebben de meiden er alles aan gedaan om te winnen. Het werd 6-2 voor het Bredero College. Bij de mannen stond de wedstrijd in het teken van sportiviteit. Beide teams maakte comebacks, maar die van het Bredero College was definitief, waardoor de wedstrijd eindigde in 24-28. Ook had de uitploeg zelfs thee geregeld in de rust.

Bij Mencia – Markenhage (Ladies) en Markenhage – Mencia waren de teams duidelijk enthousiast om te voetballen en hadden ze onderling veel plezier, ondanks de grote uitslagen. Het allerbelangrijkste was dat de teams sportief en respectvol bleven. De NOAD-bonuspunten zijn hier zeker verdiend! Voor de Ladies werd het 3-14 voor Markenhage en de Mencia-jongens gingen met een winst van 3-7 naar huis.

De teams kijken alweer uit naar volgende week!

 

Meer nieuws

finaledagafsluiting.jpg

Schitterend eind NAC Street League seizoen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag14.jpg

speelronde 14 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag13.jpg

Speelronde 13 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl