Speelronde week 49 wedstrijdverslagen

12 december 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 49 (Breda) op dinsdag 6 december en donderdag 8 december en (Geertruidenberg) op woensdag 7 december.

De NAC Junior Street League heeft winterstop. Dus werd er een oefenwedstrijd gespeeld tussen Ons SBO en Internationale School Breda. Laatst genoemde school maakt dit seizoen geen deel uit van de competitie. De uitslag was 10-0 voor Ons SBO en het was een plezierige wedstrijd waar iedereen erg blij was.

 

In Geertruidenberg werden ook de laatste wedstrijden gespeeld voordat het winterstop is. Hogewaai 8 speelde tegen Vuurvlinder 7 en wonnen met maar liefst 16-4. Biekorf 8B speelde tegen De Ruif 7 en wonnen met 14-1. Biekorf 8A speelde tegen Wilsdonck 7 en wonnen met 18-2. In een spannende wedstrijd tussen De Vonder 8 en Biekorf 7B werd het 7-3. Er werden deze week veel mooie goals gescoord en ook werd er sportief gespeeld en zijn er dus veel NOAD-bonuspunten gehaald.

 

Op donderdag speelde ISK thuis tegen Christoffel. ISK heeft een goed team en speelde sterk waardoor er veel kansen gecreëerd werden. Uiteindelijk is het 12-3 geworden voor ISK. De ladies van ISK speelden uit bij Christoffel. In deze wedstrijd bleef het spannend tot het einde waarbij Christoffel aan het langste eind trok en de wedstrijd met 6-5 wisten te winnen.

 

Het was een koude maar sportieve laatste week met wedstrijden. Het is winterstop en de scholen kunnen zich nu klaarmaken voor de maatschappelijke challenge die op 16 december plaats zal vinden bij Het Rat Verlegh Stadion. Waarbij ze als beloning in de avond de wedstrijd mogen bijwonen tegen Almere City. Tot volgende week!

Meer nieuws

kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
foto1.jpg

NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

Lees dit bericht
inhaalronde.jpg

NAC Street League inhaalronde

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl