Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

28 november 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 47 (Breda) op dinsdag 22 november en donderdag 24 november en (Geertruidenberg & Oosterhout) op woensdag 23 november.

Dinsdagmiddag speelde De Griffioen thuis tegen De Parel. De Parel, die het dit seizoen uitstekend doet, wonnen met 15-6. De Hoogakker speelde thuis tegen De Eerste Rith. Het was een leuke wedstrijd en de sfeer zat er goed in bij De Eerste Rith. Door de wedstrijd heen werden er genoeg liedjes gezongen en zij wonnen dan ook met 11-5. De Wildert speelde tegen De Rietvink en hier werd de uitslag 9-8 voor De Rietvink. Beide teams ontvingen alle bonuspunten.

 

Helder Camara speelde thuis tegen De Wisselaar. In een spannende wedstrijd won De Wisselaar met 10-7. Dirk van Veen speelde in de Dirk Arena tegen De Liniedoorn. De Liniedoorn was fel en wonnen overtuigend met 12-2. Beide teams ontvingen alle NOAD-bonuspunten. Ons SBO speelde thuis tegen Okba Ibnoe Nafi, het laatste team was niet altijd even sportief en ontving niet alle bonuspunten. Ons SBO wist de wedstrijd met 7-2 te winnen.

 

In Oosterhout was het op woensdag enorm slecht weer met veel regen, daarom werden de wedstrijden hier binnen in de zaal gespeeld. Montesori speelde thuis tegen Sterrendonk en dit werd 9-5 voor Montesori. In een hele spannende wedstrijd speelde De Duizendpoot met 8-8 gelijk tegen Wijkteam Meander. Pionier 1 won overtuigend van Pionier 2 met maar liefst 17-1. Ook bij De Duizendpoot tegen Sterrendonk bleef het spannend tot het einde van de wedstrijd. Waar De Duizendpoot uiteindelijk toch te sterk was en zij wonnen met 7-6. Montesori speelde tegen wijkteam Meander en wonnen met 9-4. Met veel publiek was het een mooie laatste speelronde en is het nu tijd voor de winterstop.

 

In Geertruidenberg regende het ook maar toch werden alle wedstrijden buiten gespeeld. Dit was ook te zien aan de kleding van alle leerlingen. Ondanks dat was iedereen vrolijk en werd er veel gelachen! De wedstrijden werden sportief gespeeld en dus was het een leuke dag.

 

Op donderdagmiddag scheen de zon en dus was het een mooie dag om de wedstrijden te spelen. Het OLV Lyceum speelde thuis tegen Christoffel in Park D’OLV. In een spannende wedstrijd eindigde de wedstrijd in 12-3 voor Christoffel. Markenhage speelde tegen ISK en het was een sportieve wedstrijd. De spits van ISK had zeker zijn dag en maakte veel goals. De eindstand was 5-4 voor ISK. Graaf Engelbrecht speelde tegen Prinsentuin van Cooth. Een spannende wedstrijd met veel mooie acties. Graaf Engelbrecht scoort dit jaar gemakkelijk en dat lieten ze vandaag ook weer zien. De eindstand was 30-0. Prinsentuin van Cooth kon wel wat extra support gebruiken op de donderdagmiddag.

 

Op donderdagmiddag speelden de Ladies ook tegen elkaar. Prinsentuin van Cooth speelde thuis tegen Graaf Engelbrecht. De eindstand hier was 14-2 voor Prinsentuin van Cooth. ISK speelde tegen Markenhage, Markenhage was weer vrolijk gestemd en zongen er op los! De eindstand was hier 13-1 voor Markenhage. En Christoffel speelde thuis tegen Het OLV Lyceum. Door mooie acties werden er veel goals gemaakt en de uitslag was 35-0 voor het OLV.

 

Met wisselvallig weer was het toch een positieve week met veel NOAD-bonuspunten. Omdat dinsdag 29 november Nederland – Ecuador gespeeld wordt zijn er dan geen wedstrijden voor de NJSL. Alle scholen kunnen zich gaan voorbereiden voor de Maatschappelijke challenge op 16 december. Tot volgende week!

 

 

 

 

Meer nieuws

kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
foto1.jpg

NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

Lees dit bericht
inhaalronde.jpg

NAC Street League inhaalronde

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl