Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

18 november 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 44 (Breda) op dinsdag 15 november en donderdag 17 november en (Geertruidenberg & Oosterhout) op woensdag 16 november.

Dinsdagmiddag speelde De Weerijs thuis tegen De Griffioen. De wedstrijd eindigde in 20-0 voor De Griffioen. En dan een spannende wedstrijd in de top van de competitie, De Rietvink tegen De Parel. Beide teams waren erg sportief en kregen alle NOAD-bonuspunten en de winnaar van de wedstrijd is De Parel met 13-5.

De Wildert speelde thuis in de Wilderdome tegen De Hoogakker en wonnen overtuigend met 21-3. De Eerste Rith speelde thuis tegen Olympia, het was een enorm spannende wedstrijd die pas op het einde beslist werd. Met als eindstand 14-13 voor De Eerste Rith hielden zij de drie punten in eigen huis.

Okba Ibnoe Nafi speelde thuis tegen De Liniedoorn. Het was een fel potje met veel strijd. De Liniedoorn won toch met 9-6. Het Noorderlicht won overtuigend van Helder Camara met 18-1. Ondanks de uitslag was het toch een sportieve en leuke wedstrijd.

Dirk van Veen speelde thuis tegen Ons SBO. Beide teams hadden hun spandoeken opgehangen en er hing een vrolijke sfeer. Het was deze wedstrijd de Joey-show, hij maakte een hattrick en ook veel mooie acties. Beide teams werden aangemoedigd en de wedstrijd eindigde 13-2 voor Ons SBO.

 

In Geertruidenberg scheen de zon en hadden alle teams geluk met het mooie weer. De Hoogewaai 8 speelde tegen De Ruif 8A. Beide teams hadden spandoeken en mascottes meegenomen en de wedstrijd eindigde in 12-1 voor de Hoge Waai 8. Biekorf 8A speelde tegen hun eigen school, Biekorf 8B. In een sportieve wedstrijd won Biekorf 8A met 5-0. De Wilsdonck 7 speelde tegen Biekorf 7A. Op het nieuwe veldje was dit een erg spannende wedstrijd met mooie goals en dit eindigde in 10-8 voor Bierkorf 7A.

De Vonder 8 speelde tegen De Vuurvlinder 7 en wonnen nipt met 3-2. Beide teams waren erg sportief en haalden alle NOAD-bonuspunten. De Ruif 7 speelde tegen Vonder 7 en wonnen met 17-1. De Biekorf 7B speelde thuis tegen De Ruif 8B. De Ruif 8B won met 10-6.

 

Ook in Oosterhout was het langs alle veldjes erg druk om de wedstrijden van de NAC Street League te bekijken. Alle wedstrijden werden sportief gespeeld en de leerlingen waren erg enthousiast.

 

Op donderdag waren er slechts twee wedstrijden voor de NSL. De Rotonde speelde thuis in de Rotonde Dome tegen De Nassau. De Nassau heeft een goed team en strijden dit jaar zeker mee om de eerste plek. De wedstrijd eindigde in 20-11 . En hiermee zet De Nassau een grote stap voor de eerste plek. Markenhage speelde tegen OLV Lyceum, beide teams hadden hun spandoeken opgehangen en waren klaar voor de wedstrijd. Met veel doelpunten eindigde de wedstrijd in 15-10.

Ook de NAC Ladies Street League had op een regenachtige donderdag twee wedstrijden. Gelukkig was het tijdens de wedstrijden droog en trapten De Nassau af tegen De Rotonde. De Nassau Ladies doen het ook erg goed en staan bovenaan. In een sportieve wedstrijd werd het 31-0 voor De Nassau. Het OLV Lyceum speelde thuis tegen Markenhage. Met veel goals en goede combinaties was de eindstand 14-10 voor OLV. Waar ze enorm goed kunnen dribbelen wat het voor de tegenstanders erg lastig maakt.

 

Het was weer een mooie week ondanks het regenachtige weer. De teams maken zich nu klaar voor volgende week en gaan aan de slag met de Maatschappelijke challenge. Tot volgende week!

Meer nieuws

kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
foto1.jpg

NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

Lees dit bericht
inhaalronde.jpg

NAC Street League inhaalronde

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl