Speelronde week 45 wedstrijdverslagen

14 november 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 44 (Breda) op dinsdag 8 november en donderdag 10 november en (Geertruidenberg & Oosterhout) op woensdag 9 november.

Op dinsdag hingen de spandoeken van De Weerijs en De Rietvink weer klaar. Het was een sportieve pot en uiteindelijk werd het 14-3 voor De Rietvink. Bij Olympia tegen De Wildert was het erg spannend. Walid, de spits van Olympia, scoorde vier mooie goals en daardoor werd de wedstrijd met 10-6 gewonnen.

Een spannende wedstrijd voor De Griffioen tegen de Eerste Rith. Het werd 10-8 voor de thuisploeg. Het was een mooie wedstrijd. Zowel op sportief gebied als het veldspel. Bij De Hoogakker tegen De Parel werd de uitslag maar liefst 0-35. Ondanks de uitslag was het een super sportieve wedstrijd en ontvingen beide teams alle NOAD-bonuspunten.

 

In Geertruidenberg is op woensdag de NAC Street League ook begonnen. Er kwamen hier zelfs mascottes in NAC kleding kijken naar de wedstrijden om alle teams aan te moedigen.

 

Ook in Oosterhout is na een fantastische kick-off de NAC Street League van start gegaan. De kinderen waren erg enthousiast en stonden te springen voor de start van het seizoen.

 

Op donderdag speelde Graaf Engelbrecht thuis tegen Het Christoffel. In een spannende maar vooral sportieve wedstrijd was de eindstand 11-9 voor Het Christoffel. Graaf Engelbrecht leek de wedstrijd gemakkelijk te gaan winnen met een 7-0 voorsprong maar Het Christoffel herpakte zich en ging met de overwinning naar huis. Bij de Rotonde tegen Prinsentuin van Cooth ging het in de eerste helft alle kanten op. In de tweede helft was het een goede wedstrijd met als eindstand 4-2.

Bij Markenhage tegen Nassau verliep de wedstrijd goed. Met goede voetballers bij de Nassau werd het spel goed gespeeld en bleken zij toch sterker met als eindstand 20-7. ISK Breda speelden thuis tegen het OLV Lyceum. Het was een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer met veel spanning en mooie acties. De eindstand was hier 5-3 voor het OLV Lyceum.

 

Ook de dames hebben zich goed ingezet tijdens de wedstrijden. Prinsentuin van Cooth speelden thuis tegen De Rotonde en wonnen overtuigend met 11-3. De sterspeelster van Prinsentuin van Cooth zorgde persoonlijk voor veel goals door haar mooie dribbels. Het OLV Lyceum speelden thuis in het Park D’OLV tegen ISK Breda. De uitslag was hier 16-0. Dan de laatste wedstrijd van deze week was De Nassau tegen Markenhage en dit was een leuke sportieve pot. Een leuke en vooral spannende wedstrijd met als eindstand was 11-10.

Het was weer een mooie week met veel zon. Op naar volgende week!

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl