Speelronde week 44 wedstrijdverslagen

04 november 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 44.

Na een week herfstvakantie stonden leerlingen te popelen om wedstrijden spelen. De Rietvink speelde thuis tegen De Eerste Rith, door de wind was het soms lastig voetballen. De Rietvink won de wedstrijd met 8-5. De Hoogakker speelde tegen De Weerijs, De Hoogakker won overtuigend met 8-2 en er werd goed voetbal gespeeld.

De Parel speelde thuis tegen Olympia, met goede voetballers en mooie combinaties werd het 7-1 voor De Parel. Alle spelers waren sportief en hadden respect voor elkaar. Het Noorderlicht speelde in Stadio Floradio tegen Ons SBO. In een spannende wedstrijd met veel publiek streden beide teams tot het einde. Zo haalde de stofzuiger van Ons SBO, Rooney, enorm veel ballen weg. De wedstrijd werd in de laatste minuut beslist en Het Noorderlicht won met 5-4.

Dirk van Veen mocht thuis spelen tegen De Wisselaar en verloren met 14-9. Met mooie tekeningen over de wedstrijd scoorde Dirk van Veen toch veel punten. Okba Ibnoe Nafi speelde thuis tegen Helder Camara en won krachtig met 15-9.

 

Op woensdag werden na een fantastische kick-off de eerste wedstrijden van het seizoen gespeeld in Geertruidenberg. En ook in gemeente Oosterhout is het seizoen gestart met een schitterende kick-off.

 

Op donderdag speelde Graaf Engelbrecht thuis tegen het OLV lyceum. Graaf Engelbrecht won met 21-4 en speelde mooi voetbal. De Rotonde mocht tegen Het Christoffel en wonnen met 27-15, een wedstrijd met veel goals en sportiviteit.

Prinsentuin van Cooth verloor thuis met 18-9 van Markenhage. ISK Breda verloor met 20-3 van De Nassau. Met ruime cijfers werden beide wedstrijden gewonnen.

 

Ook speelde op donderdag de vrouwen van het OLV Lyceum thuis tegen Graaf Engelbrecht vrouwen. In deze spannende wedstrijd werd het 11-10 en dus hield OLV de punten in eigen huis. Het bleef de hele wedstrijd spannend en het was knap hoe beide teams steeds terugkwamen. Markenhage vrouwen speelde thuis tegen Prinsentuin van Cooth vrouwen en dit werd 22-0 voor de vrouwen van Prinsentuin van Cooth. De vrouwen moedigde elkaar goed aan en coachte elkaar positief.

De vrouwen van Christoffel verloren thuis met 8-3 van de vrouwen van De Rotonde. De vrouwen van Nassau speelde thuis tegen de vrouwen van ISK Breda. Hier won Nassau met 6-4. Het waren twee leuke wedstrijden die sportief gespeeld werden.

Zo zit speelronde 3 er weer op en dit was een speelronde met veel enthousiasme en sportiviteit. Ook hadden we weer geluk met het zonnige weer. Wij wensen jullie, vanuit NAC Maatschappelijk, een sportief seizoen verder!

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl