Speelronde week 19

15 mei 2023

Afgelopen week zijn enkele scholen actief geweest binnen de NAC Street League, voor speelronde week 19.

NAC Junior Street League

Wat een geweldige negentienste speelronde hadden we afgelopen dinsdag! KBS De Parel gaf een fantastische show en versloeg De Griffioen met maar liefst 11-0. Ze waren op stoom en toonden hun uitmuntende sportieve vaardigheden!

Ondanks de nipte nederlaag van 3-4 tegen KBS De Wisselaar, heeft Ons SBO een geweldige inzet getoond en hebben ze een spannende wedstrijd op de mat vertoond. Ze hebben laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn!

NAC Street League

Op donderdag waren er weer enkele spectaculaire wedstrijden. Bij het duel tussen De Nassau en Markenhage op het sportcomplex Camp De Nassau was het doelpuntenfestijn. Nassau trok uiteindelijk aan het langste eind en behaalde een prachtige overwinning van 10-6. Het publiek kon genieten van een waar spektakel.
Op het Kees Kuijsveld stonden Christoffel en De Rotonde tegenover elkaar. Christoffel heeft gestreden met veel passie en inzet, maar De Rotonde bleek een maatje te groot en won met 9-24. Desondanks hebben ze laten zien dat ze altijd vooropgaan in sportiviteit en teamgeest.

NAC Ladies Street League

Ook de dames schitterden in speelronde negentien. OLV speelde met verbluffend spel tegen Prinsentuin van Cooth in Park D' OLV en behaalde een indrukwekkende overwinning van 12-1. Hun teamwork en doeltreffendheid waren bewonderenswaardig!
In Markenello stond de confrontatie tussen Markenhage en De Nassau garant voor een adembenemende wedstrijd. Beide teams hebben alles gegeven en het was een zinderende strijd. Uiteindelijk trok Markenhage aan het langste eind met een prachtige score van 12-10.
De laatste dameswedstrijd vond plaats in de Rotonde Dome, waar De Rotonde en Christoffel hun krachten met elkaar hebben gemeten. De Rotonde heeft laten zien dat ze onverslaanbaar zijn met een overtuigende overwinning van 25-11. Hun spel was werkelijk subliem.

Speelronde 19 was een bruisende week vol positieve resultaten en opwindende wedstrijden. Elk team heeft zich van zijn beste kant laten zien en het publiek heeft volop genoten van het spektakel. We kijken nu al uit naar de Finaledagen, waar geweldig voetbalplezier op ons wacht!

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl