Speelronde week 16

23 april 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde 16 op 18, 19 en 20 april in Breda en Geertruidenberg.

NAC JUNIOR STREET LEAGUE

De Rietvink traptte de eerste wedstrijd af tegen De Wildert in stadion de Goalvink. De spelers van De Wildert waren in vorm en scoorden maar liefst twaalf keer, terwijl De Rietvink achterbleef met vijf doelpunten. Het was een overtuigende overwinning voor De Wildert. De volgende wedstrijd was tussen De Eerste Rith en De Hoogakker, gespeeld op sportcomplex het Pokkenbakkersveldje. Het was een spectaculaire wedstrijd waarbij beide teams hard werkten om de bal in het doel te krijgen. Uiteindelijk was het de Eerste Rith die de overwinning binnenhaalde met een score van 24-8.
De derde wedstrijd was tussen De Weerijs en Olympia, die eindigde in 6-8. Het was een spannende wedstrijd waarbij beide teams goed speelden. De spelers van Olympia waren echter iets scherper en wisten de overwinning te behalen. De laatste wedstrijd van de dinsdag was tussen De Wisselaar en Dirk van Veen. De spelers van De Wisselaar waren in topvorm en scoorden maar liefst vijftien doelpunten. Dirk van Veen bleef hard werken, maar verloor met opgeheven hoofd met 15-7.

NAC STREET LEAGUE GEERTRUIDENBERG

De eerste wedstrijd die besproken wordt van afgelopen woensdag was tussen Vonder 7 en De Ruif 8A. Het was een spannende wedstrijd van begin tot eind, maar uiteindelijk eindigde het in een gelijkspel van 1-1. De tweede wedstrijd werd gespeeld tussen De Ruif 8B en Biekorf 7A. Het was een zenuwslopende wedstrijd waarbij De Ruif 8B uiteindelijk de overwinning behaalde met 4-3. We eindigen met de wedstrijd tussen De Ruif 8A en Vonder 8. Het was een intensieve wedstrijd waarbij Vonder 8 de overwinning behaalde met 3-2.

NAC (LADIES) STREET LEAGUE

Op donderdag speelde de meiden van Markenhage en OLV Lyceum tegen elkaar. Het was een spannende wedstrijd waarbij Markenhage de overwinning behaalde met 9-6. Het stadion van Markenello was gevuld met supporters die de teams aanmoedigden. Een andere wedstrijd binnen de NAC Ladies Street League werd gespeeld tussen De Rotonde tegen De Nassau. Het was een onevenwichtige wedstrijd waarbij De Nassau de overwinning behaalde met 33-2. De Rotonde deed zijn best, maar het was duidelijk dat De Nassau de sterkere ploeg was met het behaalde doelpunten.

Bij de jongens werden er ook nog drie wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd was tussen De Nassau en De Rotonde. Het was een intense wedstrijd waarbij De Nassau de overwinning behaalde met 15-12. De tweede wedstrijd was tussen OLV Lyceum en Markenhage en werd gespeeld in Park D'OLV. Het was een moeilijke wedstrijd voor OLV Lyceum, aangezien Markenhage de overwinning behaalde met 30-8. De derde en laatste wedstrijd was tussen Prinsentuin en Graaf Engelbrecht. Het was een koude en winderige dag, maar de teams speelden een energieke pot. Graaf Engelbrecht behaalde de overwinning met 12-2. 

De basis- en middelbare scholen in Breda zullen na de meivakantie de laatste wedstrijden van het seizoen spelen. In Geertruidenberg is de competitie nu afgelopen en Hoge Waai mag zich bekronen tot kampioen van de NAC Street League Geertruidenberg. De meeste spelers nemen nu een verdiende rust en gaan zich opladen voor de Finaledagen die op 24 25 mei plaatsvinden op P5 naast het Rat Verlegh Stadion.

Fijne meivakantie en tot snel! 

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl