Speelronde week 12

24 maart 2023

Lees hier het weekverslag van speelrondweek 12 op 21, 22 en 23 maart in Breda en Geertruidenberg

NAC Junior Street League

Dinsdag was het begin van speelronde week 12. De Rietvink speelde zijn tiende wedstrijd tegen de Hoogakker in Stadion Goal Vink. Het spel eindigde in 27-2, maar de Hoogakker bleef goed strijden om de score zo beperkt mogelijk te houden. In de Wilderdome speelde de nummer 5 tegen de koploper. Uiteindelijk trok De Parel aan het langste eind tegen de Wildert met een uitslag van 6-12. KBS de Weerijs speelde thuis tegen de Eerste Rith. Het thuisvoordeel mocht niet baten, want de uitploeg nam met een uitslag van 1-22 de 3 punten mee. In Prinsenbeek werd een spannend potje gestreden tussen De Griffioen en Olympia. Nadat beide teams de overwinning konden ruiken, gingen ze allebei met 1 punt naar huis.

Noordelicht nam het op in Stadio Floradio tegen Okba Ibnoe Nafi. De thuisploeg won de wedstrijd met 7-0. Stadion Balie Nello stond afgelopen dinsdag centraal om een bloedstollende wedstrijd. De Liniedoorn kon het thuispubliek niet belonen met de overwinning, want de Wisselaar nam de 3 punten mee naar wijk de Wisselaar. Helder Camara wilde stunten tegen Dirk van Veen. Helaas viel het geluk niet hun kant op en won Dirk van Veen met 14-7.

NAC Street League Geertruidenberg

Nadat vorige week de velden in Geertruidenberg beter gebruikt konden worden voor ballet werd er deze week weer voetbal gespeeld. Het eerste fluitsignaal klonk op de Onvermoeidelaan. Vonder 7 nam het op tegen Biekorf 8A. Na een spannende wedstrijd werd er naar 40 min afgefloten met een eindstand van 1-1. De tweede partij die in dit stadion werd gespeeld was De Wilsdonck 7 tegen de Biekorf 8B. De thuisploeg was te sterk met 5-1. Nu schakelen we over naar Stadion Emmaweg. Beide teams kenden elkaar door en door. Dat was ook wel aan de uitslag af te lezen. Groep 7b van de Biekorf won de wedstrijd van de schoolgenoten van 7A nipt met 2-1. Na deze wedstrijd stond er nog een mooi affiche op de planning. De ruif 7 wilde gaan uitpakken tegen de koploper van de competitie. Helaas na hard werken mocht het niet baten. De Hoge Waai 8 won uiteindelijk met 1-8. Het laatste potje van de dag was te spelen bij complex de Omschoorweg. Daar nam Ruif 8b het op tegen Vuurvlinder 7. Na dat de Ruif alles uit de kast trok om de Vuurvlinder niet te laten scoren liep de score uit naar 0-16. Op naar volgende week!

NAC (LADIES) Street League

Bij Park de OLV wilde de uitploeg na de grote nederlaag van vorige week het vandaag wegpoetsen. De thuisploeg werkte daar niet in mee en won de wedstrijd met 36-1. Gelukkig maakte de dames van Christoffel een mooie eretreffer laat in de wedstrijd. Hiermee gaan ze toch met goede moed verder om volgende week de 3 punten te pakken. Bij sportcomplex de Weilustlaan stonde de dubbele cijfers op het scorebord. Nassau speelde thuis tegen de Prinsentuin, maar de uitploeg maakte er maar liefst tien. Hierbij bleef Nassau kort bij de koploper en doen ze nog volop mee in de titelrace.

In de ISK Arena kwamen de jongens van Graaf Engelbrecht op bezoek. De thuisploeg had deze dag te maken met wat titelstress. Graaf Engelbrecht stuntte uit met een monsterscore van 2-18. Bij stadion Prinsen Arena kwam de nummer 2 van de competitie langs. Het thuispubliek kon de jongens niet naar de overwinning schreeuwen. De Nassau was te sterk met 0-19. Het Cristoffel speelde een vertrouwde thuiswedstrijd tegen het OLV. Waar Christoffel nog strijd om de bovenste plekken, wilde OLV graag weg bij de onderste teams. Na 50 minuten stond er bij het eindsignaal een stand van 12-5 voor de thuisploeg, die zo toch nog zicht houden op de bovenste plaatsen.  

Speelronde week 12 stond bekend om de vele doelpunten. Waar het bij de meeste ging om een makkelijke intikker, zaten er ook hele mooie goals bij die de prijs van mooiste goal van het seizoen wel eens hadden kunnen winnen.  De week kan goed worden afgesloten en de teams kijken nu al uit om volgende weer te spelen in de beroemde stadions. Tot volgende week!

Meer nieuws

kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
foto1.jpg

NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

Lees dit bericht
inhaalronde.jpg

NAC Street League inhaalronde

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl