Speelronde week 11

17 maart 2023

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 11 op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 maart in NAC Street League Breda en Geertruidenberg

NAC JUNIOR STREET LEAGUE

Het Hoogakkertje was het strijdtoneel van de wedstrijd De Hoogakker tegen KBS de Griffioen. Het duel eindigde in 8-21 voor De Griffioen. In de Olympia Arena was de spanning te snijden. KBS Olympia speelde tegen De Rietvink dat eindigde in 5-9. In stadion de Scheldeborg speelde KBS de Weerijs tegen OBS de Wildert. Ondanks de 2-22 bleven de teams sportief en was het toch een leuke wedstrijd. KBS De Parel had een wedstrijd tegen De Eerste Rith. In de Oranjedoom eindigde het in  14-3.

In de tweede competitie waren het hele spannende duels. Dirk van Veen nam het op tegen Het Noorderlicht. In de Dirk Arena eindigde het in 9-8. OKba Ibnoe Nafi speelde tegen KBS de Wisselaar. Na het laatste fluitsignaal was het 4-11. Ons SBO speelde in Ruusbroec stadium tegen KBS de Liniedoorn.  De Liniedoorn kon het beste met de spanning omgaan en won de wedstrijd met 2-3.

NAC STREET LEAGUE GEERTRUIDENBERG

De NAC Street League is weer gaan rollen in Geertruidenberg. Vonder 8 speelde tegen de schoolgenoten van groep 7. De wedstrijd eindigde 7-1. De Biekorf 8A speelde in de Omschoorweg tegen Biekorf 7A. Ondanks dat de leerlingen veel uitgleden en het soms wel een andere sport leek eindigde het in 8-0. In de Regentenstraat speelde De Biekorf 7B tegen de Ruif 7. Na een spannende wedstrijd was het na het eindsignaal 6-6. De supporters hadden lang niet zo’n spannend potje meegemaakt. De Ruif 8A speelde tegen de Vuurvlinder 7. De scheids eindigde de wedstrijd met 3-0. Na een spannende partij waar het lang op 0-0 leek te eindigden, trok de Hoge Waai 8 aan het langste eind tegen de Wilsdonck 7 met 3-0. De sportiviteit in deze wedstrijd was tijdens de warming up al te zien doordat de twee teams samen de warming up verzorgde. De Biekorf 8B tegen Ruif 8B was ondanks de uitslag 24-2, toch een sportief duel. Al met al een goede herstart van de tweede seizoenshelft.

NAC (LADIES) STREET LEAGUE

Donderdag werd er bij de dames een mooi potje 4 tegen 4 gespeeld met een prachtige zon in de Weilustlaan. Nassau won de wedstrijd met 28-0 van Het Christoffel. Bij het andere duel bij de dames competitie speelde Graaf Engelbrecht thuis tegen Markenhage. Het duel eindigde in sportieve omstandigheden in 13-2 voor de thuisploeg. Bij de jongens was de spanning te snijden. In Markenello eindigde Markenhage tegen Graaf Engelbrecht in een 6-5 overwinning voor de thuisploeg. De spanning was ook te voelen langs de lijn. Het Christoffel speelde tegen de Nassau. De einstand in het Kees Kuijsveld Stadion was 5-12 voor de uitploeg.


Speelronde week 11 kan positief af worden gesloten. Naast de scholen in Breda is nu ook Geertruidenberg weer van start gegaan. Zo kan iedereen fijn het weekend in en staan de volgende speelrondes al weer voor de boeg. Tot volgende week!

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl