Speelronde week 10

11 maart 2023

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 10 op dinsdag 7 en donderdag 9 maart in Breda.

NAC Junior Street League

Afgelopen dinsdag werden er volop wedstrijden gespeeld voor de NAC Junior Street League. De wit besneeuwde velden mochten de pret niet drukken. De speelronde begon met de Rietvink tegen KBS de Griffioen dat eindigde in 5-10. Volgens de supporters leek het op waterballet. Op Olympia Arena speelde KBS Olympia tegen de Hoogakker. Uiteindelijk na een spannende pot trok Olympia aan het langste eind met 6-3. De Eerste Rith speelde tegen de OBS de Wildert dat eindigde met sportieve omstandigheden in 6-23. Als laatste wedstrijd van de eerste competitie speelde KBS de Parel tegen de KBS de Weerijs in de Oranjedome. KBS de Parel won de wedstrijd met 18-0 van KBS de Weerijs.

In de tweede competitie werden spannende wedstrijden gespeeld. KBS de Wisselaar speelde tegen het Noordelicht dat eindige in 7-5. Okba Ibnoe Nafi speelde tegen Dirk van Veen bij de Okba Arena. De wedstrijd eindigde tijdens sportieve en spannend duel in 4-4. Ondanks het mindere weer, werd deze dinsdag succesvol afgesloten met leuke en sportieve wedstrijden.

NAC (Ladies) Street League

Op donderdag werd slecht weer afgegeven maar uiteindelijk begonnen de wedstrijden met een licht zonnetje aan de lucht. Het OLV Lyceum tegen de Nassau dat eindigde in 5-25. Ondanks het grote verschil bleef OLV goed en sportief strijden. Ook speelde de Rotonde thuis tegen Graaf Engelbrecht, wat eindigdigde in 6-20. Naast deze wedstrijd speelde er ook een spektakel wedstrijd in de Prinsen Arena. Het Cristroffel trok aan het langste eind en won met 9-5. Als laatste wedstrijd van de jongens werd er gespeeld bij de ISK Arena. Deze wedstrijd werd door Markenhage met 12-6 gewonnen in koude en fanatieke omstandigheden.

Ook de meiden lieten de bal weer rollen in de NAC Ladies Street League. De Nassau speelde tegen OLV Lyceum dat eindigde in 7-1 in het voordeel van Nassau. Daarnaast speelde het Cristoffel tegen Prinsentuin op het Kees Kuijsveld. Deze wedstrijd werd met grote cijfers gewonnen door Prinsentuin met 20-4.

Na een speelronde met wat mindere weeromstandigheden mogen de leerlingen positief terugkijken op de week en kunnen ze de goede werklust meenemen naar de volgende speelrondes. Tot volgende week, waar ook Geertruidenberg een start maakt aan de tweede helft van het seizoen.

Meer nieuws

kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
foto1.jpg

NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

Lees dit bericht
inhaalronde.jpg

NAC Street League inhaalronde

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl