Speelronde 2 wedstrijdverslagen

31 oktober 2022

Lees hier het weekverslag van speelronde 2 (Breda) op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober.

Na een sportieve eerste speelronde was het alweer tijd voor speelronde 2. Zo speelde Olympia tegen De Griffioen. Deze werd gewonnen met 10-3 voor de Griffioen. De Hoogakker speelde tegen De Rietvink, hier was de eindstand 4-15. Deze wedstrijden hadden veel mooie goals met goed samenspel en waren alle teams erg sportief.

De Parel speelde thuis tegen De Wildert en won met 12-2. Dit was een wedstrijd met zowel spanning op het veld als buiten het veld. De Parel nam met veel publiek de punten mee naar huis.

De Eerste Rith mocht thuis voetballen tegen De Weerijs. De Eerste Rith won de wedstrijd met maar liefst 23-6. Beide teams hadden veel respect naar elkaar toe en daarom was dit een hele leuke wedstrijd.

Okba Ibnoe Nafi mocht het thuis opnemen tegen Het Noorderlicht, 6-2 gewonnen door Okba Ibnoe Nafi. De Wisselaar speelde tegen De Liniedoorn, en deze hele spannende wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Het waren beide mooie duels en werden pas in de eindfase beslist. De spandoeken die zij tijdens de Kick-Off hadden gemaakt hingen langs de veldjes.

Ons SBO mocht thuis tegen Helder Camara. Ons SBO won overtuigend met 12-1. Het was een sportieve wedstrijd met veel mooie acties. Er was te zien dat de teams goed getraind hadden en goed met elkaar overweg konden.

 

Op donderdag speelden de middelbare scholen tegen elkaar. Markenhage mochten thuis tegen Het Christoffel. Hier bleef de stand 13-13. De Nassau speelde uit tegen Graaf Engelbrecht en wonnen met 12-7. Met ruime cijfers en veel mooie acties waren het beide enorm spannende en bovendien sportieve wedstrijden.

ISK Breda nam het in de ISK Arena op tegen Prinsentuin van Cooth, ISK won de wedstrijd met 11-2. Met een leuke groep leerlingen was dit een vermakelijke wedstrijd om naar te kijken.

De vrouwen spelen het seizoen op donderdag. Zo speelde OLV Lyceum tegen De Rotonde in het Park D’OLV. Een sportieve wedstrijd met als eindstand 30-2. Beide teams waren erg sportief tegenover elkaar en hielpen elkaar goed. Met veel mooie aanvallen werden er veel mooie goals gemaakt.

Het Christoffel speelde thuis tegen Markenhage en Markenhage won de wedstrijd met 25-1.  De Nassau mocht thuis tegen Graaf Engelbrecht en op een zonnige middag werd het 16-12 voor de Nassau. Het waren leuke rustige wedstrijden met veel sportiviteit naar elkaar en naar de scheidsrechter toe.

Alle leerlingen gingen deze week weer met een enthousiast naar huis en vonden het jammer dat de herfstvakantie begon waarin er geen wedstrijden gespeeld worden. Voor nu wensen wij, vanuit NAC Maatschappelijk, jullie een fijne vakantie!

 

Meer nieuws

e49d3ae1-c1b3-4943-bbf2-9b9a6e29d0f0(4).jpg

Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
speelrondeweeknieuwwedstrijdverslag.jpg

Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
fotospeelrondeweek46weekverslag2.jpeg

Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl