Speelronde 1 Wedstrijdverslagen

18 oktober 2022

Lees hier het weekverslag van speelronde 1 (Breda) op dinsdag 11 oktober en donderdag 13 oktober.

Na een spetterende kick- off stond de eerste speelronde voor de deur. Zo speelde De Griffioen tegen De Hoogakker. Deze werd gewonnen met 16-2 voor de Griffioen. De Wildert speelde tegen De Weerijs, hier was de eindstand 22-6.  Ondanks de grote uitslagen waren het sportieve wedstrijden met veel mooie acties en goals.

De Rietvink speelde thuis tegen Olympia en won met 9-4. Het uit-team begon erg sterk en scoorde al snel. Maar toch was het De Rietvink die de meeste goals maakte en er met de overwinning vandoor ging.

De Eerste Rith mocht thuis voetballen tegen De Parel. Er waren bij deze wedstrijd enorm veel toeschouwers aanwezig. Beide teams werden aangemoedigd en er werd zelfs gezongen. De eindstand was 32-4 voor de Parel en hiermee lieten zij zien enorm veel kwaliteit in hun team te hebben.

Het Noorderlicht tegen Dirk van Veen, 7-4 gewonnen door Het Noorderlicht. De Wisselaar speelde tegen Okba Ibnoe Nafi, De Wisselaar trok deze wedstrijd over de streep met een mooie 9-7 overwinning. Het waren beide spannende duels en werden pas in de eindfase beslist. De spandoeken die zij tijdens de Kick-Off hadden gemaakt hingen op.

De Liniedoorn mocht tegen Helder Camara. De Liniedoorn heeft met 13-4 gewonnen. Het was een spannende wedstrijd met veel mooie acties. Er was te zien dat de teams goed getraind waren en goed met elkaar overweg konden. Het beloofd een mooi seizoen te worden voor beide teams.

 

Op donderdag speelden de middelbare scholen tegen elkaar. Zo speelde Graaf Engelbrecht tegen ISK in de Engelbrecht Arena. Het was een enorm spannende wedstrijd die onbeslist bleef met een mooie 8-8. Beide teams waren erg sportief tegenover elkaar en hielpen elkaar goed. Met veel mooie aanvallen werden er veel mooie goals gemaakt.

De Rotonde speelde thuis tegen Markenhage en Markenhage won de wedstrijd met 23-3. De Nassau speelde thuis tegen Prinsentuin van Cooth en wonnen met 31-9. Met ruime cijfers werden beide wedstrijden gewonnen. Door de opkomst van slechts 4 personen bij Markenhage was het erg zwaar voor beide teams. Maar de sportiviteit was zeker aanwezig en dus was het een leuke pot.

 

Ook de vrouwen begonnen het seizoen op donderdag. ISK mocht thuis tegen Graaf Engelbrecht en op een regenachtige middag werd het 14-1 voor Graaf Engelbrecht. De vrouwen van Markenhage speelde tegen de vrouwen van De Rotonde en wonnen deze wedstrijd overtuigend met 29-4. Het waren leuke rustige wedstrijden en alle leerlingen gingen met een lach op hun gezicht naar huis.

De laatste wedstrijd van deze week waren de vrouwen van Prinsentuin tegen de vrouwen van Nassau. Nassau won de wedstrijd met 18-3 en bleek dus te sterk voor de tegenstanders. De eerste speelronde zit er alweer op en alle leerlingen waren lyrisch. Voor nu wensen wij, vanuit NAC Maatschappelijk, jullie super veel succes in de rest van het seizoen!

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl