Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

08 december 2022

Lees hier het weekverslag van de speelrondes van week 48 (Breda) op donderdag 1 december en (Geertruidenberg) op woensdag 30 november.

De Nac Junior Street League ging deze week niet door in verband met het Nederlands elftal. En dus is de winterstop aangebroken voor de leerlingen van de NJSL. Ook de leerlingen in Oosterhout hebben winterstop.

 

Op woensdag werden de wedstrijden van de Street League gespeeld op de velden van FC Right-oh. Vonder 7 speelde tegen Wilsdock7 en wonnen met 7-1. Ruif 7 speelde tegen Ruif 8B. Het werd hier 22-2 voor Ruif 8 B, de oudere leerlingen waren allemaal net wat sneller en wonnen de wedstrijd overtuigend. Biekorf 7B speelde tegen Vuurvlinder 7. Biekorf hield met een hele sterke verdediging de 0 en scoorden veel met als uitslag 6-0. Hoge Waai 8 speelde tegen Biekorf 8B, op het mooie kunstgras werden er mooie acties gemaakt en was de uitslag 7-3 voor Biekorf 8B. Biekorf 8A won overtuigend met 6-0 van Vonder 8. Ruif 8A wonnen met 9-3 van Biekorf 7A. Het was een sportieve middag met veel aanhang op de velden van Right-oh. Ook zijn er door de teams veel NOAD-bonuspunten gehaald omdat iedereen respectvol en sportief gespeeld heeft.

 

Het was een koude donderdagmiddag en er werden slechts twee wedstrijden gespeeld voor de N(L)SL. De jongens van ISK speelde in de ISK Arena tegen De Rotonde. In een spannende wedstrijd met veel goals was de uitslag 12-1. Vooral de middenvelder van ISK kon met zijn dribbels veel betekenen voor het team.

 

Het was een koude maar zeker geslaagde week, er zijn veel NOAD-bonuspunten gehaald en dus is er sportief en met respect gespeeld! Volgende week speelt Geertruidenberg de laatste speelronde voordat ook zij de winterstop in gaan. Voor de N(L)SL wordt volgende week nog een inhaalronde gespeeld en dan is het winterstop. Nu kunnen alle scholen zich klaarmaken voor de maatschappelijke challenge die op 16 december plaats zal vinden bij Het Rat Verlegh Stadion. Tot volgende week!

Meer nieuws

bfs-2juni2.jpg

Brabantse topclubs gaan de strijd met elkaar aan

Lees dit bericht
20221006-ek2a8930.jpg

De ontknoping van de NAC Street League nadert!

Lees dit bericht
20221006-ek2a8806.jpg

Speelronde week 19

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl