NAC Street League speelronde week 6

27 november 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde 6 op 21, 22 en 23 November in Breda en Geertruidenberg.

NAC Junior Street League

De rietvink tegen de Hoogakker. Een leuke wedstrijd waar door beide teams veel werd gescoord. De Hoogakker begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 3-0 voorsprong. Hierna zwakte zij wat af en werd het 3-2, er moest dus een tandje bij worden geschakeld. Na de rust begon Rietvink gas bij te geven en stond het vlak voor tijd 8-8. In de laatste minuut werd de 9-8 gemaakt en stond de Hoogakker voor het eerst achter deze wedstrijd… tot in de allerlaatste seconde  de 9-9 werd gescoord door de Hoogakker!

Liniedoorn tegen het Noorderlicht was een spannende wedstrijd waar het in de eerste helft gelijk op ging, maar toch stond de liniedoorn voor met 5-2. In de 2de helft ging het snel want na 10 minuten stond het 6-6. Uiteindelijk maakte het Noorderlicht een doelpunt waardoor het 6-7 bleef. Uiteindelijk is de liniedoorn strijdend ten onder gegaan.

De wedstrijd tussen Dirk van Veen en Het Kasteel was een uiterst plezierige en sportieve ontmoeting, waarbij de teams gemengd tegen elkaar speelden. De spelers van Het Kasteel verdienen complimenten voor hun sportiviteit, en zowel Dirk van Veen als Het Kasteel genoten van een heerlijke pot straatvoetbal. Tijdens de wedstrijd werden schitterende acties, mooie combinaties en prachtige doelpunten vertoond, wat resulteerde in uitbundige blijdschap bij het scoren.

De griffioen tegen Olympia werd gespeeld op het terrein van de Griffioen. Langs de kant stond veel publiek die de spelers aanmoedigden wat het een leuk sfeertje maakte. De spanning was voelbaar op het veld en de spelers gaven alles het werd dan ook een potje waarbij de scheids meerdere malen moest optreden. Uiteindelijk wist de thuisploeg het hoofd koel te houden en met de druk van het publiek om te gaan en wisten zo met 8-3 te winnen.

ONS SBO speelt thuis tegen De Wisselaar er vallen veel goals wat zorgt voor een leuke wedstrijd voor het publiek. De thuisploeg houd de punten thuis en wint met 8-5.

NAC Street League Geertruidenberg

Ruif 7B speelde thuis tegen Wilsdonck 8 al snel werd duidelijk dat Wilsdonck 8 wel een klasse beter is dan hun tegenstander. Deze overmacht konden ze ook omzetten tot goals wat resulteer in een 5-0 overwinning voor de uitploeg.

Biekorf 8 speelt thuis tegen vonder 7 beide ploegen zijn in vorm en dit zorgt dan ook voor een spannende wedstrijd. De wedstrijd golfde op en neer en was enorm leuk om te zien voor de toeschouwer. Uiteindelijk trok Biekorf 8 aan het langste eind en wist met 4-2 te winnen.

Ruif 8A nam het thuis op tegen het sterk spelende Hoge Waai 7. De wedstrijd was eenrichtingsverkeer naar de goal van Ruif 8A dan ook, Hoge Waai 7 maakte de ene na de andere goal en wist uiteindelijk met 8-0 te winnen.

Ruif 7A moest het thuis opnemen tegen de koploper Vonder 8 die elke wedstrijd nog wist te winnen tot nu toe. Vooraf dus een moeilijke wedstrijd voor Ruif 7A en dit bleek ook het geval ondanks het goed spelende Ruif 7A had Vonder 8 toch wel een kleine overhand. Deze kleine overhand wisten ze ook te benutten door met 3-5 te winnen.

Biekorf 7A speelde onderling tegen Biekorf 7B die nog geen wedstrijd wist te winnen. Toch gingen ze met volle moed de wedstrijd in dit zorgde ervoor dat ze in het begin redelijk mee gingen. Toch bleek al snel dat Biekorf 7A wel een klasse beter is. Dit resulteerde ook in een ruime overwinning voor de thuisploeg namelijk 10-2.

NAC Street League

De Nassau speelde tegen Stedelijk Gymnasium op hun eigen veld. Het werd een leuke wedstrijd, en uiteindelijk won De Nassau met 6-2. Ze deden het echt goed en lieten zien hoe teamwork werkt!

Bij Prinsentuin was er een wedstrijd tegen Graaf Engelbrecht. Het was een spannende strijd, maar Graaf Engelbrecht won uiteindelijk met 3-5. Beide teams hebben echt hun best gedaan en maakten er een opwindende wedstrijd van!

NAC Ladies Street League

De enige meidenwedstrijd van deze week was tussen Graaf Engelbrecht en Prinsentuin. Op een glad veld domineerde Graaf Engelbrecht en scoorde continu, wat resulteerde in een overtuigende 22-1 overwinning.