NAC Street League speelronde week 4

13 november 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde 4 op 7, 8 en 9 November in Breda en Geertruidenberg.

NAC Junior Street League

De Weerijs heerste thuis tegen De Hoogakker met een overtuigende 7-1 overwinning.

Een waar voetbalspektakel speelde zich af op het terrein van De Wildert, waar ze thuis de Griffioen ontvingen. De Wildert toonde hun dominantie op het veld en behaalde een indrukwekkende 11-3 overwinning. Met scherpe aanvallen en doelgerichte spelers lieten ze zien waarom ze een geduchte tegenstander zijn in de NAC Junior Street League. De Griffioen vocht moedig, maar kon niet op tegen het geweld van De Wildert.

In een reeks opmerkelijke wedstrijden wist OnsSbo opnieuw de magische 7 doelpunten te bereiken. Na recente overwinningen op Dirk van Veen (7-4) en een gelijkspel tegen Noorderlicht (7-7), lijkt de tafel van 7 een inspiratiebron te zijn tijdens rekenlessen. De 0-7 triomf tegen Spoorzoeker in hun Belcrum-stadion was een staaltje van teamcoördinatie, met Isaiha die vijf keer scoorde en Robert die tweemaal het net vond. Een solide clean sheet voor doelman Dani en een engeltje op de lat dat de bal meermaals ongeschonden liet passeren.

Dirk van Veen en Liniedoorn leverden een geweldig gevecht op het thuisveld van Dirk van Veen, dat eindigde in een razend spannende 12-13 overwinning voor Liniedoorn. Maar de opwinding beperkte zich niet tot het scorebord. Een speciale gast, niemand minder dan Aimé, een speler van NAC 1, bracht een extra dosis enthousiasme naar het veld. De spelers waren in extase en deelden dit bijzondere moment met Aimé door foto's te maken en zelfs om handtekeningen te vragen. Een onvergetelijke dag waar het spel op het veld samensmolt met de opwinding van een ontmoeting met een voetbalheld.

NAC Street League Geertruidenberg

Vonder 8 schitterde op het veld en behaalde een indrukwekkende overwinning van 22-0 tegen Ruif 8A. Het was een waar doelpuntenfestijn waarbij Vonder 8 liet zien wat teamwork en vastberadenheid kunnen bereiken.

Ruif 7A en Biekorf 7B leverden een fel duel, maar Ruif 7A trok aan het langste eind en won met 5-1. Een sterke prestatie die hun vasthoudendheid benadrukte.

Het treffen tussen Hoge Waai 8 en Wilsdonck 8 was een ware traktatie voor de toeschouwers, eindigend in een opwindende 13-9 overwinning voor Hoge Waai 8. Een doelpuntenfestijn waar beide teams alles gaven.

Vonder 7 liet zien dat ze een stugge ploeg zijn in het duel tegen Ruif 7B en behaalde een knappe 0-2 overwinning.

In een interne strijd tussen Biekorf 8 en Biekorf 7A toonde Biekorf 8 hun kracht met een overtuigende 7-1 overwinning.

NAC (Ladies) Street League

Bij de mannen speelde De Nassau tegen OLV Lyceum dit was een prachtige wedstrijd voor de toeschouwers er werd mooi gecombineerd wat resulteerde in veel kansen en uiteindelijk ook tot veel goals. De wedstrijd eindigde in 13-1 in het voordeel van De Nassau.

Nog een wedstrijd bij de mannen was Het Christoffel tegen Stedelijk Gymnasium deze wedstrijd eindigde in 18-4 in het voordeel van Het Christoffel.  Het was een vermakelijke wedstrijd met goed voetbal van beide kanten. Hoewel het door de einstand lijkt alsof Christoffel veel beter was, viel dat redelijk mee, alleen doordat ze een stuk groter en sterker waren, en hun keeper veel ballen eruit hield wonnen ze met een groot verschil.

Bij de dames stond deze week maar een wedstrijd op het programma en dat was OLV Lyceum tegen De Nassau. De Nassau speelde erg goed en kwam dan ook tot veel kansen en doelpunten wat resulteerde in een 13-3 overwinning.

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl