NAC Street League speelronde week 3

07 november 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde 3 op 31 Oktober en 1 November in Breda en Geertruidenberg. De NAC (Ladies) Street league was deze week afgelast door storm Ciara.

NAC Junior Street League

In de felbevochten strijd tussen De Liniedoorn en De Spoorzoeker trok De Liniedoorn aan het langste eind met een indrukwekkende 9-5 overwinning. Het veld werd een slagveld van actie en passie, waar de Liniedoorn met vastberadenheid de wedstrijd domineerde.

Bij het duel tussen De Wisselaar en Het Noorderlicht was het een waar doelpuntenfestijn. De Wisselaar wist de overwinning binnen te slepen met een overtuigende 12-7, waarbij beide teams schitterden met technisch vernuft en teamspirit.

De Hoogakker stond tegenover De Wildert, maar het werd al snel duidelijk dat De Wildert geen genade kende. Met een indrukwekkende 18-0 zege bevestigden ze hun dominantie op het veld, met doelpunten die als regen neerdaalden.

Olympia en De Rietvink brachten veel spektakel naar het veld, waarbij een groot publiek aanwezig was om het tafereel te aanschouwen. Op een glad veld voltrok zich een uiterst spannende wedstrijd, die uiteindelijk in een nipte 7-6 overwinning voor De Rietvink resulteerde. Een wedstrijd die het publiek op het puntje van hun stoel hield, vol passie en onverwachte wendingen.

NAC Street League Geertruidenberg

Vonder 7 en Ruif 8A stonden tegenover elkaar, en na een enerverende strijd wist Vonder 7 met een nipte marge van 4-3 de overwinning thuis te houden.

Bij Biekorf 7A was het doelpuntenfestijn niet te stoppen. Thuis ontmoetten ze Ruif 7A en na een spectaculaire wedstrijd eindigde het 7-5 in het voordeel van Biekorf 7A, waarbij de supporters werden getrakteerd op een waar spektakel.

Wilsdonk 8 en Hoge Waai 7 leverden een fel gevecht op het eigen terrein van Wilsdonk. Het was een strijd tot het laatste fluitsignaal, maar uiteindelijk trok Hoge Waai 7 aan het langste eind met een 5-3 overwinning.

Vonder 8 wist op eigen bodem een zwaarbevochten zege te behalen. Met een krappe 1-0 overwinning tegen Hoge Waai 8 gaven ze hun thuispubliek reden tot juichen.

Biekorf 7B en Ruif 7B leverden eveneens een boeiende strijd op het thuisveld van Biekorf 7B. Ondanks een vastberaden inzet moest Biekorf 7B de overwinning aan Ruif 7B laten, met een eindstand van 1-3.

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl