NAC Street League speelronde week 2

27 oktober 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde twee op 24 en 26 oktober in Breda. De eerste officiële speelronde van Geertruidenberg is helaas afgelast door het weer.

NAC Junior Street League

Op een zonnige dinsdagmiddag nam Olympia het thuis op tegen De Weerijs. Deze wedstrijd zorgde voor een waar spektakel: het spel ging op en neer, en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Tijdens de wedstrijd waren er veel mooie goals en acties te zien, wat leidde tot een 4-3 overwinning voor de thuisploeg.

De Rietvink trapte zijn seizoen af tegen koploper De Wildert. In het begin ging de wedstrijd gelijk op, en beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd tot aan de rust. Na de rust kwam echter verandering: enkele spelers van De Wildert kregen het op hun heupen en zorgden met mooie acties voor veel doelpunten, resulterend in een 13-4 overwinning voor De Wildert.

De Wisselaar nam het thuis op tegen Dirk van Veen. Het was een eenzijdige wedstrijd in het voordeel van De Wisselaar. Ze waren technisch en als team beter, waardoor Dirk van Veen geen schijn van kans had. Dit resulteerde uiteindelijk in een overtuigende 17-3 overwinning voor De Wisselaar.

Als laatste wedstrijd van de NAC Junior Street League stond Het Noorderlicht tegen ONS SBO op het programma. Deze wedstrijd had alles wat je tijdens een straatvoetbalwedstrijd wilt hebben: veel goals, mooie acties en respect voor elkaar. De wedstrijd eindigde in een 7-7 gelijkspel, waarbij het publiek de grote winnaar was.

NAC Ladies Street League

Graaf Engelbrecht trapt zijn seizoen thuis af tegen Markenhage. Markenhage was vorige week in bloedvorm en won met 18 doelpunten verschil, Graaf Engelbrecht staat dus een moeilijke middag te wachten waarbij het vol aan de bak moet. Markenhage was ook vandaag de bovenliggende ploeg. Hoewel ze in het begin moeite hadden om langs de keeper van Graaf Engelbrecht te komen, verbeterde de afwerking bij Markenhage naarmate de wedstrijd vorderde. Dit resulteerde uiteindelijk in een 12-5 overwinning voor de uitploeg.

NAC Street League

Bij de mannen neemt Markenhage het op tegen Graaf Engelbrecht. Na het pak slaag van vorige week zijn de mannen van Markenhage gebrand om te winnen. In het begin was de wedstrijd wat rommelig en waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Echter, nadat Graaf Engelbrecht de leiding nam, werd het kwaliteitsverschil duidelijk merkbaar en liepen ze uit naar een grote score. Uiteindelijk werd het 10-2. En ondanks een paar kleine overtredingen was er altijd respect naar elkaar toe en sprake van fair play.

Meer nieuws

img_7812.jpg

Finaledagen NAC Street League op 5 en 6 juni!

Lees dit bericht
img_1056.jpg

Afhandeling incident NAC Junior Street League

Lees dit bericht
1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl