NAC Street League speelronde week 1

16 oktober 2023

Lees hier het weekverslag van speelronde één en over de knallende start van het NAC Street League seizoen in Geertruidenberg.

NAC Junior Street League

Na een spetterende kick-off stonden afgelopen week veel scholen klaar voor hun eerste speelronde. Op een stralende dag begonnen de teams vol enthousiasme aan hun wedstrijden. Het Noorderlicht en De Spoorzoeker gingen de uitdaging aan, wat resulteerde in veel goals en een spannende wedstrijd die eindigde in 6-4 voor het Noorderlicht. Ons SBO verdedigde thuis zijn terrein tegen Dirk van Veen waarbij wederom veel goals waren en mooie hoogstandjes wat uiteindelijk resulteerde in een 7-4 overwinning voor Ons SBO. De Wildert trapte het seizoen af tegen Olympia, met een overtuigende 11-5 zege voor de thuisploeg. De laatste wedstrijd van deze speelronde was tussen De Griffioen en De Weerrijs. Na een ruststand van 3-1 voor De Griffioen, liepen de doelpunten op in de tweede helft. Ondanks een keeper die veel ballen tegenhield, eindigde de intense wedstrijd in een 12-1 overwinning voor De Griffioen. De eerste wedstrijden zijn gespeeld, en het NAC Junior Street League-seizoen is knallend van start gegaan!

NAC (Ladies) Street League

Deze week staat er, vanwege de drukke agenda’s van de deelnemende scholen, slechts één wedstrijd op het programma bij zowel de NAC Street League als de NAC Ladies Street League. De mannen van Markenhage openden het seizoen met een thuiswedstrijd tegen ISK, waar de spanning voelbaar was vanaf het eerste fluitsignaal. ISK speel goed samen en bleek eigenlijk een maatje te groot voor Markenhage; de wedstrijd eindigde in een 16-0 overwinning voor ISK.

Aan de vrouwenzijde betraden de dames van ISK het speelveld voor de seizoensopener tegen de vrouwen van Markenhage. Deze intensieve wedstrijd zat vol met mooie acties en doelpunten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een welverdiende overwinning voor de vrouwen van Markenhage die eindigde in 19-1.

Kick-off Geertruidenberg

In Geertruidenberg beleefden ze deze week een spetterende kick-off! De dag zat boordevol leuke activiteiten, van voetbalwedstrijdjes tot gaten schieten, estafettes en zelfs spandoeken maken. De spanning steeg tijdens de wedstrijden, en uiteindelijk gingen de prijzen naar de toppers van groep 7, De Hoge Waai, en bij groep 8 naar de Biekorf. Als kers op de taart werd de prijsuitreiking verzorgd door niemand minder dan Stef de Wijs en Lars de Mol, bekende spelers van NAC 1. Als klap op de vuurpijl deelden ze ook nog handtekeningen uit, waardoor de dag voor de deelnemers extra speciaal werd.

De eerste speelronde van het nieuwe seizoen zit er alweer op, en wat een enthousiasme hebben we gezien bij de teams! Deze week staat er echter geen speelronde op het programma vanwege de herfstvakantie. Geniet van een ontspannen en fijne vakantie!

Kick-off NAC Street League Geertruidenberg 2023/2024

15 Foto's

Bekijk dit fotoalbum

Meer nieuws

img_7812.jpg

Finaledagen NAC Street League op 5 en 6 juni!

Lees dit bericht
img_1056.jpg

Afhandeling incident NAC Junior Street League

Lees dit bericht
1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl