NAC Street League zet zich in voor Duchenne!

15 december 2023

De jaarlijkse maatschappelijke challenge van de NAC Street League staat dit jaar in het teken van "Team Finnspiration". Team Finnspiration is een stichting die zich sterk maakt in de strijd tegen Duchenne, een spierziekte waarmee een jonge jongen, Finn, worstelt. De NAC Street League-scholen zetten zich niet alleen in voor onderzoek naar Duchenne, maar steken ook Finn een hart onder de riem.

Het Rat Verlegh Stadion was het maatschappelijke middelpunt van activiteiten, waar scholen deze keer niet op het trapveldje punten scoorden, maar voor maatschappelijke betrokkenheid. Scholen kwamen met het initiatief om flessen op te halen. De positieve inzet van de leerlingen zorgde voor een gemoedelijke sfeer en een positieve bijdrage aan Team Finnspiration.

Hart onder de riem

Naast de financiële steun werd Finn ook overladen met emotionele steun. De opbrengst van de dag €366,82 zal bijdragen aan toekomstig onderzoek en initiatieven om het leven van kinderen met Duchenne te verbeteren.

Op deze dag toonde scholen hun toewijding aan Finn en alle kinderen die Duchenne ervaren. Het is een bewijs dat je samen het verschil kunt maken. Stichting Team Finnspiration en NAC Maatschappelijk zijn dankbaar voor de deelname van scholen en partners, en waarderen hun bijdrage aan een onvergetelijke dag vol saamhorigheid en betrokkenheid.

Meer nieuws

1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
dezandberg-deparel5(1).jpg

NAC Street League hervat competitie

Lees dit bericht
kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl