NAC Street League hervat competitie

19 maart 2024

De deelnemers van de NAC Street League zijn klaar voor de tweede helft van de competitie. Middels sportiviteitspunten strijden zij voor het kampioenschap. De komende maanden gaan uitwijzen wie bekroond wordt als kampioen van de NAC Street League 2023/2024.

Op 5 maart begint het officiële programma waar scholen in Breda verder strijden om de beker. De Gemeente Geertruidenberg hervat de competitie op 6 maart. In de verschillende competities wordt flink gestreden voor het kampioenschap. Scholen hebben in de eerste helft al veel punten behaald. Winterkampioen van de NAC (Ladies) Street League bij de middelbare scholen is De Nassau. De Wildert gaat de strijd verder aan met de rest van de basisscholen in Breda en De Vonder strijd door in Geertruidenberg.

Aankomende evenementen

Op maandag 11 maart start de “Week van het Geld”, waarbij leerlingen bewust worden van het omgaan met geld, door middel van een financiële speurtocht door het Rat Verlegh Stadion. Ook is er op 13 maart een informatieavond voor de ouders, die workshops kunnen volgen over geld, vapen, media en gezondheid.

Het programma eindigt met de finaledagen op 5 en 6 juni bij het Rat Verlegh Stadion. Hier wordt, in een zomerse sfeer, bepaald welke school zich per competitie mag bekronen tot kampioen van de NAC Street League.

Nieuwe parels

De nieuwe stagiairs binnen NAC Maatschappelijk startten halverwege januari en februari, samen met Fontys studenten en een aantal nieuwe scheidsrechters. De afgelopen weken woonden zij informatiebijeenkomsten bij in de NACademy. Zij zijn klaar voor de start.

We wensen alle teams veel succes met de tweede helft van de competitie. De standen, het programma, de bonuspunten en nog veel meer informatie over de competities vind je op deze website.

Meer nieuws

1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
dezandberg-deparel5(1).jpg

NAC Street League hervat competitie

Lees dit bericht
kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl