NAC Street League inhaalronde

04 december 2023

Lees hier het weekverslag over de inhaalronde die is gespeeld op 28, 29 en 30 november in Breda en Geertruidenberg.

NAC Junior Street League

De Liniedoorn verwelkomde deze week De Wisselaar op eigen veld. De wedstrijd was een waar spektakel met veel doelpunten. De spanning bleef tot de laatste minuut, maar uiteindelijk ging De Wisselaar er met de overwinning vandoor, met een eindstand van 6-7.

Dirk van Veen speelden op eigen terrein tegen De Spoorzoeker. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een fantastische wedstrijd. Uiteindelijk trok De Spoorzoeker aan het langste eind, met een score van 3-4.

De Hoogakker en Olympia leverden een doelpuntrijke strijd, waarbij maar liefst 24 keer werd gescoord. De eindstand viel uit in het voordeel van de uitploeg, met 9-15.

Thuis tegen De Wildert beleefde De Weerijs ook een wedstrijd vol doelpunten. Ondanks hun inspanningen kon De Weerijs de overwinning niet behalen, met een eindstand van 5-10 in het voordeel van De Wildert.

De Rietvink speelt op eigen terrein tegen De Griffioen die nog maar 1 wedstrijd wisten te verliezen. Op voorhand dus een lastige wedstrijd voor De Rietvink en dit was te zien ze kregen maar weinig grip op het spel van De Griffioen en verloren uiteindelijk met 4-7.

NAC Street League Geertruidenberg

Ruif 8A speelde thuis tegen Biekorf 7B. Al snel werd duidelijk dat Ruif 8A een klasse beter was. Ze namen snel de leiding en bouwden de voorsprong uit, dit resulteerde in een ruime overwinning van 9-1.

Ruif 7A speelt op eigen terrein tegen Biekorf 8 een wedstrijd dat eenrichtingsverkeer is naar de goal van Ruif 7A. Biekorf 8 is vele malen beter dan hun tegenstander en spelen ze helemaal kapot. Ze winnen dan ook ruimschoots met 2-13.

Hoge Waai 7 speelt thuis tegen de koploper Vonder 8. De Vonder 8 is in bloedvorm en wist al zijn wedstrijden nog te winnen. Hoge Waai ging vol goeie moed de wedstrijd in om hier verandering in te brengen ze hadden alleen al snel door dat dit niet zou gaan lukken. De vonder 8 was simpelweg te goed en wonnen daarom terecht met 1-12.

Ruif 7B speelde thuis tegen Biekorf 7A ondanks dat ze thuis speelden had Ruif 7B geen schijn van kans. Ze werden van het kastje naar de muur gestuurd en hadden geen flauw idee waar ze het zoeken moesten ze verloren dan ook met 17-0 een enorme overwinning voor Biekorf 7A. 

NAC (Ladies) Street League

Bij de mannen speelt Graaf Engelbrecht die elke wedstrijd nog wist te winnen thuis tegen ISK. Zoals verwacht is Graaf Engelbrecht een stuk beter dan ISK en scoort dan ook veel goals. Het wordt een ruime overwinning voor de thuisploeg namelijk 10-0.

Bij de dames speelt De Nassau op eigen terrein tegen Het Christoffel. Al heel snel word duidelijk dat de krachtsverhouding niet in evenwicht is en dat De Nassau een paar klasse beter is dan Het Christoffel. De wedstrijd eindigt dan ook in een enorme overwinning van 30-0 voor de thuisploeg.

Meer nieuws

1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
dezandberg-deparel5(1).jpg

NAC Street League hervat competitie

Lees dit bericht
kickoffbeker.jpg

Terugblik op eerste seizoenshelft NAC Street League

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl