In gesprek met trotse partner Hoeks Zonwering B.V.

19 oktober 2023

Hoeks Zonwering B.V. is al twee jaar een nauw betrokken sponsor van de NAC Street League. Met deze samenwerking is de wens van eigenaar en NAC-supporter, Dick Hoeks, in vervulling gegaan.

"Bijna twee jaar zijn wij nu partner van NAC Maatschappelijk, en het is goed om te zien dat onze verwachting is uitgekomen; we steunen een organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers en concrete projecten die kinderen helpen in hun verdere ontwikkeling. Dat wij daar als bedrijf naast financiële ondersteuning ook een actieve rol kunnen spelen tijdens de kick-off en finaledagen, is fijn. De spellen die we ontwikkelen voor de kinderen op deze dagen worden met veel plezier gespeeld." aldus Dick Hoeks, eigenaar van Hoeks Zonwering B.V.

Ilse Kleinjan, projectcoördinator van de NAC Street League, geeft aan dat NAC erg blij is met de samenwerking tussen Hoeks Zonwering B.V. en NAC Maatschappelijk: "Ze zijn niet alleen financieel betrokken, waardoor wij onze maatschappelijke ambitie met de NAC Street League konden uitbreiden, maar ze zijn ook echt maatschappelijk betrokken, en dat is mooi om te zien. Zij hebben respect hoog in het vaandel staan, en dat vind je terug in de samenwerking, naast dat ze altijd openstaan voor ideeën over hoe zij een belangrijke rol kunnen spelen in het project."

Niet alleen de financiële betrokkenheid van partners is een belangrijk aspect voor de maatschappelijke stichting, ook de ondersteunende rol in de uitvoering of op andere wijze betrokken zijn, zorgt voor gezamenlijke impact. Dick geeft aan dat zij zich inmiddels realiseren dat ook zij een boodschap kunnen overbrengen aan de kinderen. "Hierbij hebben wij gezocht naar iets wat gerelateerd is aan onze branche, en zo zijn we uitgekomen op bescherming tegen de zon. We willen de kinderen meegeven dat het belangrijk is om te veel blootstelling aan de zon en dus uv-straling te voorkomen."

Hoeks Zonwering B.V.

Hoeks Zonwering B.V. is een groeiend familiebedrijf en staat al sinds 1979 voor u klaar met zonweringen (zoals terrasschermen, screens en markiezen), rolluiken en horren, allemaal op maat gemaakt. Hoeks Zonwering B.V. levert haar producten aan particulieren, bedrijven en (kennis)instellingen in de regio Oosterhout, Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur en omstreken. Naast het leveren van nieuwe producten voert Hoeks Zonwering ook het nodige onderhoud en reparatie uit aan uw zonwering, rolluik of hor.

Met de jarenlange ervaring van vader op zoon staat bij Hoeks Zonwering B.V. kwaliteit, service en persoonlijk contact voorop. Dick Hoeks nam in 2017 het familiebedrijf over van zijn vader, nadat hij al geruime tijd met hem had meegelopen. Al ruim 40 jaar is Hoeks een begrip in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek en omgeving. Al menig zonuren zijn opgevangen door de zonweringen van Hoeks Zonwering!

Meer weten over de mogelijkheden om maatschappelijke projecten te ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op via maatschappelijk@nac.nl.

Hoeks Zonwering B.V.

Meer nieuws

speelronde6gesnedeng.jpg

NAC Street League speelronde week 6

Lees dit bericht
teamfoto.jpg

NAC Street League speelronde week 5

Lees dit bericht
nslaimeaanwezigspeelronde4.jpg

NAC Street League speelronde week 4

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl