Schitterend eind NAC Street League seizoen

31 mei 2022

Het NAC Street League seizoen is knallend afgesloten middels de grootse Finaledagen op parkeerterrein P5, naast het Rat Verlegh Stadion. Afgelopen week hebben scholen uit Breda en Geertruidenberg genoten van een feestelijk sportfestijn.

Het programma van de finaledagen stond in het teken van de geschiedenis van NAC. Deelnemers zijn door middel van voetbal gerelateerde spellen ondergedompeld in het thema. Het terrein bevatte vijf verschillende zones met elk een gebeurtenis uit de geschiedenis van NAC. Teams konden de strijd aangaan tijdens voetbalwedstrijden, voetvolley, Hoeks Zonwering schieten, vol overgave voetbalbowlen en nog veel meer. Gedurende de finaledagen is er door DJ FeestRay samen met Chapeau Productions een feestje van gemaakt. Alle deelnemers streden voor verschillende (individuele) prijzen. Zo zijn er prijzen verdeeld, niet alleen op voetbalkwaliteiten op de dag zelf zoals bij Hoeks Zonwering en Kober maar ook op basis van sportiviteit. De winnaar van het gehele seizoen is bekroond met de hoofdprijs: een schoolreis voor het gehele leerjaar.

NAC Junior Street League

Dinsdagochtend en dinsdagmiddag was het de beurt aan de deelnemers van de NAC Junior Street League. Zij mochten als eerste het terrein betreden en genieten van de muziek. Na een fantastische openingsact, met spelers Nathan de Raes, Awale Ismael, Aimé Omgba en Stef de Wijs van NAC onder 21, was het tijd voor de speelrondes. Tijdens de rondes zijn nog veel punten behaald om die winnende plek te bemachtigen. Uiteindelijk mocht de Wildert met de hoofdprijs naar huis en mag zich bekronen tot winnaar van de NAC Junior Street League van seizoen 21/22.

 

NAC Street League Geertruidenberg

Op woensdagmiddag mochten de deelnemers van de NAC Street League Geertruidenberg in het zonnige weer hun kwaliteiten tonen en het opnemen tegen de andere teams. Naast het reguliere programma hebben de deelnemers een workshop gekregen van maatschappelijk partner Rabobank Amerstreek. Tevens konden kinderen handtekeningen verzamelen, op de foto en voetballen met Martijn Brandt en Sil van Doorn (NAC onder 21). Gezamenlijk met de buurtsportcoaches van Geertruidenberg is de dag met succes afgesloten. De uiteindelijke winnaar van de NAC Street League Geertruidenberg seizoen 21/22 is Wilsdonck 8 geworden.

 

NAC (Ladies) Street League

Op donderdag zijn de jongens en de meiden van de NAC (Ladies) Street League de strijd met elkaar aangegaan. Iedereen gaf voor de laatste keer dit seizoen alles om punten binnen te halen. De prijzen zijn verdeeld en de uiteindelijke winnaar van de NAC (Ladies) Street League is OLV Lyceum geworden.

Namens de organisatie van de NAC Street League en NAC Maatschappelijk willen wij iedereen met de gewonnen prijzen van harte feliciteren. Wij wensen de deelnemers veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en zien iedereen graag terug in het volgende seizoen.

Als laatste grote dank aan onze sponsoren: Chapeau Productions, DJ FeestRay, Nouwens Transport, Hoeks Zonwering, Kober, Aartsen Fruit, Jumbo Dr. Struyckenplein, De Supportersvereniging, Breda loco’s, Fitmasters, Goudsmederij van Oosterhout, EFDN, Fontys Hogescholen, Gemeente Breda, Massaverhuur en buursportcoach Geertruidenberg.

 

Project NAC Street League

Aan de NAC Street League nemen leerlingen van negentien Bredase basisscholen, negen middelbare scholen en vijf basisscholen uit Geertruidenberg het tegen elkaar op tijdens dé straatvoetbalcompetitie. Deelnemende scholen kunnen niet alleen punten behalen door het winnen van de wedstrijden, maar ook door het vertonen van sportief en respectvol gedrag op én rondom het veld. Tijdens het programma worden ook workshops gegeven over actuele maatschappelijke thema’s. Inschrijven voor seizoen 2022/2023 van de NAC Street League kan via www.nacstreetleague.nl/inschrijven.

Voor meer informatie over de NAC Street League kan er contact opgenomen worden met Ilse Kleinjan via maatschappelijk@nac.nl.

 

 

Meer nieuws

e49d3ae1-c1b3-4943-bbf2-9b9a6e29d0f0(4).jpg

Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
speelrondeweeknieuwwedstrijdverslag.jpg

Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
fotospeelrondeweek46weekverslag2.jpeg

Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl