Finaledagen NAC Street League op 5 en 6 juni!

24 mei 2024

Het is bijna zover! De spannende finaledagen van de NAC Street League seizoen 2023-2024 staan voor de deur. Woensdag 5 en donderdag 6 juni 2024 is het dan eindelijk zover. Voor de deelnemende scholen is dit hét moment om nog zoveel mogelijk punten te scoren en zich tot kampioen van de straatvoetbalcompetitie te kronen!

Woensdagmiddag 5 juni nemen de scholen uit Geertruidenberg het tegen elkaar op tijdens deze feestelijke finaledag. Donderdagochtend 6 juni is het de beurt aan de basisscholen uit Breda om hun beste beentje voor te zetten, terwijl in de middag de middelbare scholen uit Breda strijden voor de titel. We verwachten dit jaar maar liefst 1200 enthousiaste leerlingen uit de verschillende leagues! Net als voorgaande jaren worden de finaledagen gehouden op parkeerplaats P5, naast het Rat Verlegh Stadion.

Olympisch EK

Dit jaar staan de NAC Street League Finaledagen in het teken van het Olympisch EK, een unieke combinatie van het Europees kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen die aan het begin van de zomer van start gaan. De deelnemende klassen vertegenwoordigen elk een land dat meedoet aan het EK voetbal, wat zorgt voor extra spanning en competitie. Naast de voetbalwedstrijden zullen allerlei spellen worden gespeeld, geïnspireerd op Olympische sporten. Dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers!

Partners

De NAC Street League Finaledagen worden mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Breda, European Football for Development Network, Hero, Hoeks Zonwering, Buurtsportcoach Geertruidenberg, De Rooi Pannen, Fontys, Gemeente Geertruidenberg, Get Bright, GGD West-Brabant, Grote Broer Grote Zus, HAEMS Training, IMW Breda, Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda, Novadic-Kentron, UEFA Foundation, JOGG-Breda, K-eet Catering, Breda Aartsen Fruit, Bakkerij van Thillo, Albert Heijn Brabantplein, Lokhoff Productions, Nouwens Transport Breda.

Hero is al lange tijd trouwe sponsor van NAC en heeft al verschillende keren de NAC Street League ondersteunt. Net als NAC heeft Hero zijn roots in Breda en Hero is graag betrokken bij lokale initiatieven. Hero heeft als ambitie om jong en oud op een gezonde manier te laten genieten en dit is uitstekend mogelijk met de NAC Street League. Voor de straatvoetbalcompetitie doen we dit met een heuse Hero Cassis Chillzone. Hier bieden we de deelnemende teams de mogelijkheid om even bij te komen na alle sportieve inspanningen. Wij wensen de organisatie en alle deelnemers heel veel succes en plezier!”.

De NAC Street League is een geweldig initiatief van NAC Maatschappelijk, in samenwerking met lokale scholen en partners. Het doel van dé straatvoetbalcompetitie is om jongeren te stimuleren tot sport, het sociale welzijn te bevorderen en sociale betrokkenheid te vergroten. Heb je vragen of wil je meer informatie over de NAC Street League? Neem dan contact op via maatschappelijk@nac.nl.

Meer nieuws

img_7812.jpg

Finaledagen NAC Street League op 5 en 6 juni!

Lees dit bericht
img_1056.jpg

Afhandeling incident NAC Junior Street League

Lees dit bericht
1000010952.jpg

WEEK VAN HET GELD 2024: ‘HOE BEN JIJ GELD DE BAAS?’

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl