Speelronde 13 wedstrijdverslagen

15 april 2022

Lees hier het weekverslag van speelronde 13 (Breda) op dinsdag 12 april en donderdag 14 april en speelronde 11 (Geertruidenberg) op woensdag 13 april.

Op een warme en zonnige dinsdag gingen de speelrondes weer van start. De Parel trapte thuis hun wedstrijd af tegen de Zandberg. In de rust moest het thuisteam geloven aan een 0-5 achterstand. Ze lieten het er niet bij zitten en kwamen in de tweede helft beter terug. Desondanks de vele doelpunten, was het net niet genoeg en heeft de Zandberg gewonnen met 7-8. Minder spannend was het bij de Hoogakker tegen Olympia, waar de tegenpartij een ruime overwinning boekte met maar liefst 1-18 als eindstand. Beide ploegen hebben ook hun NOAD bonuspunten binnengehaald.

De Internationale school speelde op een kleiner veld thuis tegen de Weerijs, waar ze na een sportieve wedstrijd de achterstand van de eerste helft niet meer wisten om te buigen. Het werd 5-28 voor de uitploeg. Dirk van Veen was de grote winnaar van de dinsdagmiddag. De ploeg in topvorm, versloegen koploper Ons SBO met 17-9 doormiddel van mooi teamspel, sportiviteit en de woman of the match werd Eef.

Op woensdag sloeg het weer om en speelde de teams in Geertruidenberg hun wedstrijden in de regen. Vonder 8 was tegen Biekorf 8 de bovenliggende partij. De goals vielen snel achter elkaar en het spel was lastig te verdedigen. Uiteindelijk wist de Biekorf toch het doel te treffen met een afstandsschot van Adam. Het werd 1-9. Ruif 7A tegen Hoge waai 7 werd een glibberige wedstrijd. Door de vele regen kregen ze te maken met een gladde ondergrond. Beide teams wisten toch doelpunten te maken. Hoge waai 7 won met 1-3.

Donderdag werd er maar één wedstrijd gespeeld binnen de NAC Street League: Rotonde tegen Tessenderlandt. Deze sportieve wedstrijd ging over en weer en de doelpunten vlogen om de oren. Tot kort voor tijd bleef het erg spannend, maar de laatste 10 minuten wist het tessenderlandt de overwinning naar zich toe te slepen. Het werd 17-25.

 

Dezelfde donderdagmiddag heeft de Dirk van Veen een extra maatschappelijke bijdrage gedaan en wel een hele bijzondere. Met de hele klas knutselden ze paaspakketjes in elkaar voor de kinderen van Oekraïnse vluchtelingen. Samen met de organisatie leverden ze de pakketjes af bij de Koepel in Breda. Een prachtig initiatief.

Fijn Pasen iedereen!

Meer nieuws

e49d3ae1-c1b3-4943-bbf2-9b9a6e29d0f0(4).jpg

Speelronde week 48 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
speelrondeweeknieuwwedstrijdverslag.jpg

Speelronde week 47 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
fotospeelrondeweek46weekverslag2.jpeg

Speelronde week 46 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl