De ontknoping van de NAC Street League nadert!

15 mei 2023

De straatvoetbalcompetitie van seizoen 2022-2023 loopt op zijn eind. Woensdag 24 en donderdag 25 mei wordt parkeerterrein P5, bij het Rat Verlegh Stadion, omgetoverd in een zomers strijdtoneel waar de afsluiting van het seizoen plaatsvindt. Diverse scholen uit Breda, Oosterhout en Geertruidenberg strijden tijdens de finaledagen om het kampioenschap.

Naast voetbalwedstrijden op het terrein winnen leerlingen punten met sportieve activiteiten zoals wedstrijdestafettes, een parcours en levend tafelvoetbal. Nummers één tot en met drie van de finaledagen vallen in de prijzen. Voor sportiviteit wordt een prijs gesponsord door Hero. De kampioenen van het seizoen worden bepaald door deelname van het seizoen en de punten van de finaledagen tezamen. Tijdens de dagen vindt een informeel contact met helden van NAC plaats.

Sponsoren pakken dit jaar groots uit met de finaledagen. Zo zal Hero een chillzone inrichten met zitzakken waar onder parasols genoten kan worden van een drankje en een feestelijke sfeer. Kober Kinderopvang komt in actie met een voetbalflipper en Dick Hoeks puzzelt erop los. Hoppenbrouwers ontwikkelt een creatief spel waarbij samenwerken centraal staat. Daarnaast worden studenten van Rooi Pannen en Fontys ingezet om te coördineren. Nouwens Transport zorgt voor het podium waar Chapeau Productions het evenement energie en leven in blaast. Overige partners van de finaledagen zijn: Aartsen Fruit Foundation, Albert Heijn Brabantplein, Bakkerij van Thillo, BarCompany, Cateraar K-eet, JOGG-Breda, Lokhoff Productions en Zestien:Negen.

NAC Street League partners seizoen 2022-2023

BrabantSport Fonds, Buurtsportcoach Geertruidenberg, EFDN, Fontys, Get Bright, GGD West-Brabant, Gemeente Breda, Gemeente Geertruidenberg, Gemeente Oosterhout, Grote Broer/Grote Zus, HAEMS Training, Hero, Hoeks Zonwering, Hoppenbrouwers, IMW Breda, Kober Kinderopvang, MOOVE Oosterhout, Novadic Kentron, Rabobank Amerstreek, Rooi Pannen en UEFA Foundation.

Meer nieuws

img_9463.jpg

Winnaars NAC (Junior) Street League verzilveren schoolreis

Lees dit bericht
finaledagennsl.jpg

Zomerse afsluiting van het NAC Street League seizoen

Lees dit bericht
bfs-2juni2.jpg

Brabantse topclubs gaan de strijd met elkaar aan

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl