Speelronde 8 wedstrijdverslagen

11 maart 2022

De tweede seizoenshelft van de NAC Street League is weer begonnen. Lees hier het wedstrijdverslag van speelronde 8 (Breda) van dinsdag 8 maart. En speelronde 6 (Geertruidenberg) van woensdag 9 maart.

Op dinsdag speelde Ibs Okba Ibnoe Nafi haar eerste oefenwedstrijd tegen De Wisselaar. De leerlingen deden enthousiast mee en stelde zichzelf sportief op. Het was een leuke eerste wedstrijd die eindigde op 9-1 op het Van der Kleijn Plein. Sanae, van De Wisselaar, werd de ‘woman of the match’.

Een spannende wedstrijd voor Dirk van Veen tegen de Internationale School. Het werd 6-5 voor de thuisploeg. Aan sportiviteit ontbrak het niet. Het team van Dirk van Veen nam fruit mee voor de tegenpartij, goed voor de bonuspunten. The man of the match was Gun, van de Internationale school. In de eerste helft hield hij het team goed op de been. Bij De Driezwing tegen De Griffioen werd de uitslag 2-13. Het was een mooie wedstrijd. Zowel op sportief gebied als het veldspel.

In de Olympia Arena leidt De Hoogakker een verlies tegen Olympia. Desondanks scoorde het team wel. Het werd uiteindelijk 13-1. Het team van Helder Camara heeft helaas verloren met 5-12 van het Noorderlicht. De sportiviteit van de teams spatte van het veld af. Zo speelde het Noorderlicht heel effectief en had Helder Camara veel kansen, die helaas werden tegen gehouden door de keepster.

In Geertruidenberg is de NAC Street League ook begonnen. Op woensdag speelde de basisscholen op verschillende velden, omstreken Raamsdonksveer, tegen elkaar.

Op het thuisveld van de Hoge waai 7 ging de wedstrijd er sportief aan toe. De score kwam snel opgang. Ondanks dat de keeper van de tegenpartij, Wilsdonck 7, veel ballen tegen hield resulteerde het in een eindstand van 17-2.

In Raamsdonksveer kwamen er zelfs mascottes kijken naar de wedstrijd van Vonder 8 tegen Vonder 7. De steun hielp de teams goed want het was een spannende wedstrijd. De eindstand werd 6-2 voor de thuisploeg.

De NAC (Ladies) Street League is deze week nog niet begonnen. Zij luiden de tweede seizoenshelft in op donderdag 17 maart. Dan worden er maar liefst zeven wedstrijden gespeeld.

Op onze website: www.nacstreetleague.nl onder ‘programma’ is het hele wedstrijdschema voor volgende week te vinden.

Meer nieuws

finaledagafsluiting.jpg

Schitterend eind NAC Street League seizoen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag14.jpg

speelronde 14 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag13.jpg

Speelronde 13 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl