Speelronde 1 wedstrijdverslagen

15 oktober 2021

Speelronde 1 op dinsdag 12 en donderdag 14 oktober.

Deze week was het zo ver: de eerste speelrondes van de NAC Street League!

Grote sportiviteit in de Haagse Beemden. OBS De Wildert speelde een thuiswedstrijd tegen De Rietvink en wonnen met 4-1. Ook dit was het geval in Prinsenbeek, het thuisfront van KBS De Griffioen. Tegenstander KBS De Driezwing mocht terug naar huis met een 34-5. Ondanks de vele tegendoelpunten zijn er grote complimenten uit te delen voor het sportieve spel van KBS De Driezwing. Van sportiviteit was ook zeker te spreken bij de Internationale School. Debutant Dirk van Veen was daarte gast en begrijpt meteen de insteek van de competitie. In de rust hadden zij fruit en drinken geregeld. De wedstrijd eindigde in 3-14.

Hoewel de jongens en meisjes van KBS De Liniedoorn voetballend sterker waren, gaf OBS De Tweesprong niet snel op. Ze maakten alsnog vier hele mooie doelpunten in het stadion Balie Nello, wel met een eindstand van 22-4. Ook voor Helder Camara was het een sportieve, en zelfs nog zonnige eerste wedstrijd. De thuisploeg, Het Noorderlicht, maakte het publiek blij met een mooie 12-5. Zowel sportiviteit als spel maakte een spannende wedstrijd voor Ons SBO tegen De Parel. Dit resulteerde in een knappe 1-2 voor uitploeg De Parel.

Ook bij de jongens en de meisjes van de middelbare scholen was de spanning om te snijden. De Mencia-jongens namen het in het thuisfront op tegen een ijzersterke ISK. Met een aantal schitterende acties van beide teams eindigde de wedstrijd in 2-8. Bij de Ladies lag het geluk aan de kant van Mencia. Ook hier leefde de spanning onder de toeschouwers en kregen zij een respectvolle wedstrijd te zien. Deze eindigde met 1-6.

Bij het Bredero College en Christoffel viel het geluk bij beide wedstrijden aan de kant van de thuisploeg. Een zeer sportieve wedstrijd voor de jongens in het Estadío San Bredero. Christoffel deinsde niet terug, maar moest toch naar thuis met een knappe 17-11. Ook de meiden waren aan elkaar gewaagd. Ondanks wat rumoer aan de zijlijn van de thuisploeg Christoffel, bleven de meiden van het Bredero College sportief en respectvol. De wedstrijd eindigde in 11-9 voor de Christoffel-Ladies.

Ook een enthousiaste wedstrijd voor de Ladies van Markenhage en Graaf Engelbrecht, waarin het tot de tweede helft gelijk leek op te gaan. Beide teams hielpen elkaar waar kon en ontvingen veel bonuspunten op sportiviteit. De meiden van Graaf Engelbrecht wonnen met 14-5. De jongens van Markenhage waren te gast op het Cruijff-court aan de Kesterenlaan. Beide teams waren zeer sportief. Het thuisspelende team maakte mooie acties en won daardoor met 33-1.

Meer nieuws

finaledagafsluiting.jpg

Schitterend eind NAC Street League seizoen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag14.jpg

speelronde 14 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
wedstrijdverslag13.jpg

Speelronde 13 wedstrijdverslagen

Lees dit bericht
4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl