competities

Alle competities van de NAC Junior Street League, NAC (Ladies) Street League en NAC Street League Geertruidenberg op een rijtje!

NSL GTB 1

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Street League Geertruidenberg. In totaal doen er 13 teams mee van verschillende basisscholen uit Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer (groep 7 en 8).
Bekijk competitie

NJSL 1

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Junior Street League 1: KBS De Griffioen, De Rietvink, De Hoogakker, KBS Olympia, OBS De Wildert en KBS De Driezwing.
Bekijk competitie

NJSL 2

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Junior Street League 2: KBS De Weerijs, KBS De Zandberg, Dirk van Veen, Ons SBO, KBS De Parel, Internationale School en De Eerste Rith.
Bekijk competitie

NJSL 3

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Junior Street League 3: KBS De Wisselaar, KBS De Liniedoorn, Het Noorderlicht, Helder Camara en OBS De Tweesprong.
Bekijk competitie

NJSL 4

Dit jaar hebben we nog een vierde competitie voor de NAC Junior Street League: de NJSL4. Hierin speelt basisschool SO Het Kasteel tegen verschillende scholen uit de overige drie competities. Meer informatie vind je op deze pagina en op de pagina van SO Het Kasteel onder het kopje ‘TEAMS’.
Bekijk competitie

NLSL 1

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Ladies Street League 1: Graaf Engelbrecht, Markenhage, Mencia de Mendoza, Internationale Schakelklas (ISK).
Bekijk competitie

NLSL 2

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Ladies Street League 2: De Rotonde, Bredero College, Tessenderlandt, OLV Lyceum en Christoffel.
Bekijk competitie

NSL 1

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Street League 1: Graaf Engelbrecht, Markenhage, Mencia de Mendoza, Internationale Schakelklas (ISK).
Bekijk competitie

NSL 2

Hier vind je alle informatie over de competitie van de NAC Street League 2: De Rotonde, Bredero College, Tessenderlandt, OLV Lyceum en Christoffel.
Bekijk competitie

 

 

4.0nacgras-omslagfotofacebook.png

Meer weten? Neem gerust contact op

We horen graag van je!

076 521 4500 maatschappelijk@nac.nl